Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каквито ни хората, такава ни и държавата!!!
Collapse
X
-
Lexus IS200
-
ми що ще се прибира, да си взима дрешките и да се маха от тоя
и тя заслужава 1 шамар, преди да я е претрепал или да е пребивал системно нещастните им дечица
щом я млати публично, не ми се мисли какво е вкъщиАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеми що ще се прибира, да си взима дрешките и да се маха от тоя
и тя заслужава 1 шамар, преди да я е претрепал или да е пребивал системно нещастните им дечица
щом я млати публично, не ми се мисли какво е вкъщиLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИ у вас ли да дойде, като си събере дрешките? Може да няма на кого да разчита. Освен това дори да дойде у вас, едва ли ще я оставиш да живее там повече от месец-два, а със заплата 400-500 лв не може да си плащаш наем и да живееш.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеима ли желание има и начинLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИ у вас ли да дойде, като си събере дрешките? Може да няма на кого да разчита. Освен това дори да дойде у вас, едва ли ще я оставиш да живее там повече от месец-два, а със заплата 400-500 лв не може да си плащаш наем и да живееш.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Абе отстрани нещата са ви много лесни ... да пишете по форума кво, що и как ...
можеби преди и аз щях да пиша така, преди да се сблъскам реално със случката.
Имам една приятелка. Руса, висока, крака 2 декара, в лице страшна, по характер - няма толко печена. Нямаше мъж който да не я забива ... Та тази мома тука преди година някъде си хвана един момък, 60 кила с мокри дрехи - някакъв никакъв - бачка някакъв общак там и обикаля вечер казината ...
Бре, минаха 1-2 месеца и тоя младеж заживя при нея - в къща с роднините и.
След седмица - 2 се виждаме да пиеме по бира ... бре гледам нещо на окото и, ама не питам ... бре след още седмица пак ... и познайте кво се оказва ... тоя мухльо безбожен я налагал в тях и целия квартал знаел за т'ва ... А той сдухан, та сдухан ... като заизлизаме някъде, все не иска да излиза с нас, някъв го е срам ... абе ... пухльо ... и идва веднъж да я зима ... аз се запътвам към него и ... всички се раздърпаха да ме връщат ... като въпросната мома ме издърпа настрани, заприказвахме се, той го беше срам да слезе от колата и само седеше и звънеше ... и след близо половин час приказване с момата, излезе по всякакви логични причини, че тя умишлено си го търпи това и нея си я устройва ... Колкото и да се опитвах по каквито и начини, не можех да я оборя ...
А момата, вярвайте ми ... не е глупава ... едно от малкото здраво стъпили на земята, хубави и умни момичета, които познавам ...
От няколко месеца не съм я виждал въпросната мома, не съм я и чувал, защото ако я видя пак насинена, не знам как може да реагирам ...
Не винаги нещата са каквито изглеждат. Те просто НИКОГА не са такива, каквито изглеждат !„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
аз съм жена, за тия дето не знаят
живяла съм сама с под 400лв, без да разчитам на близки, но никога няма да живея с подобен мърсол
така че, да става и да се изнасяАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПриятелю, не пиши глупости.
Ако правиш секс с законната си жена, дори тя да се оплаче че си я насилил, НЯМА изнасилване.
Както и фелациото над физически субект не е изнасилване, а блутство.
В думите съм си напълно сигурен, проверено е
Сега седни почети малко, право три години съм училsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПич почети малко наказателно право, ...Сигурно на изуст го знае.
Иначе хората постоянно правят компромиси. На някои хора прага на търпимост е по-висок.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Да търпиш, да търпиш...е колко да търпиш!! Всичко има граници.
Няма значение чете или не, щом представя член от закона, ще си направи и труда да прочете и това. Непознаването на закона води до конфликтиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПич почети малко наказателно право, днес проверих специално за теб, записах си и кой член е, утре ще пиша точно.
Ако правиш секс с законната си жена, дори тя да се оплаче че си я насилил, НЯМА изнасилване.
Както и фелациото над физически субект не е изнасилване, а блутство.
В думите съм си напълно сигурен, проверено е
Сега седни почети малко, право три години съм училAlfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Правото съм го учил просто за удоволствие, като избираем предмет, и ще ти напиша члена утре. Относно образованието и в кой университет съм учил, ще ти споделя един малък факт: вс преподаватели на икономически специалности в Русе са от УНСС и Свищов!!!!! Сиго преподавателите по право от УНСС не стават и са се объркали!
Това не е литературен кръжок, а автомобилен форум.
Без лоши намерения!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 02:26.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПравото съм го учил просто за удоволствие, като избираем предмет, и ще ти напиша члена утре...
http://potv.eu/194886.html
Ето тука можеш да прочетеш за един случай, в който човек е обвинен за блудство и опит за изнасилване на законната си съпруга. Новината е от преди 2 дни, а престъплението е извършено през май 2010. Значи според дестващото законодателство явно е възможно
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега в закона никъде не пише за съпруг и съпруга как стоят нещата така както си го цетирал.
И ми много интересно след като ставаше дума за фелацио от физически субект, какво представлява фелациото от НЕфизически субект... Това някъв телепатичен минет ли ше е
И наистина това не е литературен кръжок, ама не е много сериозно да имаш правописни грешки в поне 2 от последните 3 поста и в същото време да говориш за НКНе че по закон е задължително да се пише грамотно, ама просто не се връзва с темата на спора
Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:43.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Това е много тънка и кофти материя, хора на който вярвам, включително и потърпевшия ми казаха че поне 30% от изнасилвачите в затвора са напълно невинни, и познавайки нашето законодателство, съм повече от склонен да им вярвам......
Теоретично погледнато - отивате на заведение или диско ала - бала, запознавате се с красива и изящна девойка, ухажвате я там както си му е реда, водите я във своя скромен дом, палите и свещи, пълните и вана, дарявате я с неповторим и разтърсващ секс, джентълменски я изпращате до тях, а на сутринта като ви почукат куките на вратата с обвинение че сте отвлекли и с заплахи сте изнасилили театрално хлипащата и разциврена девойка, представила се пред тях като невинна жертва, осъзнавате че сте си завряли нещо, което трудно ще можете да изпърдите в близките от 2 до 8 години.......
Описах ви най - простия вариант, мога да опиша поне още 563456734 различни случай в който мога да намеся и родители чиято щерка е решила да пусне на гаджето си, и закъснявайки да се прибере дома, след 2-3 родителски токата, в полицията се завежда дело за изнасилване......ужасно е......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment