Известие

Collapse
No announcement yet.

Каквито ни хората, такава ни и държавата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Неговата отвратителна постъпка няма смисал да коментирам, но това:

Това мисля, че е често срещан... проблем. Жената си пази мъжа. Страх я е да не го пребият, независимо, че до преди малко тя е била застрашена. Или пък я е страх от неговата последваща реакция, не знам.
    Жената по- скоро я е страх след това мъжа да не я убие от бой, защото познай къде ще трябва да се прибере след концерта! Защото на концерта или на улицата ще я защитят, но после няма да има кой да се намеси пак. Затова ситуацията не е толкова проста, колкото изглежда и не може да се даде еднозначен отговор, как трябва да се постъпи.
    Lexus IS200

Comment

ми що ще се прибира, да си взима дрешките и да се маха от тоя
      и тя заслужава 1 шамар, преди да я е претрепал или да е пребивал системно нещастните им дечица
      щом я млати публично, не ми се мисли какво е вкъщи
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
        ми що ще се прибира, да си взима дрешките и да се маха от тоя
        и тя заслужава 1 шамар, преди да я е претрепал или да е пребивал системно нещастните им дечица
        щом я млати публично, не ми се мисли какво е вкъщи
        И у вас ли да дойде, като си събере дрешките? Може да няма на кого да разчита. Освен това дори да дойде у вас, едва ли ще я оставиш да живее там повече от месец-два, а със заплата 400-500 лв не може да си плащаш наем и да живееш.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          И у вас ли да дойде, като си събере дрешките? Може да няма на кого да разчита. Освен това дори да дойде у вас, едва ли ще я оставиш да живее там повече от месец-два, а със заплата 400-500 лв не може да си плащаш наем и да живееш.
          има ли желание има и начин
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
            има ли желание има и начин
            Начин винаги има, но въпросът е, че не е толкова лесно, колкото го представяте- взимаш си чантичката и кредитната карта и отиваш на плажа и всичките ти проблеми се решават.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              все от някъде е дошла. Родители, роднини, приятели. Ако там не може има специализирани приюти и общински жилища за жертви на домашен тормоз. Само трябва да каже или да вдигне телефона и да го окошарят нейния. През това време тя може да се изнесе и да изчезне. Само трябва да го поиска.
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Абе отстрани нещата са ви много лесни ... да пишете по форума кво, що и как ...
                можеби преди и аз щях да пиша така, преди да се сблъскам реално със случката.
                Имам една приятелка. Руса, висока, крака 2 декара, в лице страшна, по характер - няма толко печена. Нямаше мъж който да не я забива ... Та тази мома тука преди година някъде си хвана един момък, 60 кила с мокри дрехи - някакъв никакъв - бачка някакъв общак там и обикаля вечер казината ...
                Бре, минаха 1-2 месеца и тоя младеж заживя при нея - в къща с роднините и.
                След седмица - 2 се виждаме да пиеме по бира ... бре гледам нещо на окото и, ама не питам ... бре след още седмица пак ... и познайте кво се оказва ... тоя мухльо безбожен я налагал в тях и целия квартал знаел за т'ва ... А той сдухан, та сдухан ... като заизлизаме някъде, все не иска да излиза с нас, някъв го е срам ... абе ... пухльо ... и идва веднъж да я зима ... аз се запътвам към него и ... всички се раздърпаха да ме връщат ... като въпросната мома ме издърпа настрани, заприказвахме се, той го беше срам да слезе от колата и само седеше и звънеше ... и след близо половин час приказване с момата, излезе по всякакви логични причини, че тя умишлено си го търпи това и нея си я устройва ... Колкото и да се опитвах по каквито и начини, не можех да я оборя ...
                А момата, вярвайте ми ... не е глупава ... едно от малкото здраво стъпили на земята, хубави и умни момичета, които познавам ...
                От няколко месеца не съм я виждал въпросната мома, не съм я и чувал, защото ако я видя пак насинена, не знам как може да реагирам ...
                Не винаги нещата са каквито изглеждат. Те просто НИКОГА не са такива, каквито изглеждат !
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

аз съм жена, за тия дето не знаят
                  живяла съм сама с под 400лв, без да разчитам на близки, но никога няма да живея с подобен мърсол
                  така че, да става и да се изнася
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Приятелю, не пиши глупости.
                    Пич почети малко наказателно право, днес проверих специално за теб, записах си и кой член е, утре ще пиша точно.
                    Ако правиш секс с законната си жена, дори тя да се оплаче че си я насилил, НЯМА изнасилване.
                    Както и фелациото над физически субект не е изнасилване, а блутство.
                    В думите съм си напълно сигурен, проверено е
                    Сега седни почети малко, право три години съм учил
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Пич почети малко наказателно право, ...
                      Той пича, по цял ден това прави, предполагам Сигурно на изуст го знае.
                      Иначе хората постоянно правят компромиси. На някои хора прага на търпимост е по-висок.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Да търпиш, да търпиш...е колко да търпиш!! Всичко има граници.
                        Няма значение чете или не, щом представя член от закона, ще си направи и труда да прочете и това. Непознаването на закона води до конфликти
                        sigpic

Comment

Пич почети малко наказателно право, днес проверих специално за теб, записах си и кой член е, утре ще пиша точно.
                          Ако правиш секс с законната си жена, дори тя да се оплаче че си я насилил, НЯМА изнасилване.
                          Както и фелациото над физически субект не е изнасилване, а блутство.
                          В думите съм си напълно сигурен, проверено е
                          Сега седни почети малко, право три години съм учил
                          Колега пишеш смешки .Не знам къде си учил право, но като гледам нивото след три години учене вероятно в Русе в Техническия.Много си далече от истината , ама много.И блудство се пише с "д".Айде със здраве и не се хвали с трите години , че просто си ги изгубил.Без лоши чувства.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Правото съм го учил просто за удоволствие, като избираем предмет, и ще ти напиша члена утре. Относно образованието и в кой университет съм учил, ще ти споделя един малък факт: вс преподаватели на икономически специалности в Русе са от УНСС и Свищов!!!!! Сиго преподавателите по право от УНСС не стават и са се объркали!
                            Това не е литературен кръжок, а автомобилен форум.
                            Без лоши намерения!
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 02:26.
                            sigpic

Comment

Правото съм го учил просто за удоволствие, като избираем предмет, и ще ти напиша члена утре...
                              Утре първата ми работа във форума е да видя тоя член дето ше го напишеш

http://potv.eu/194886.html

Ето тука можеш да прочетеш за един случай, в който човек е обвинен за блудство и опит за изнасилване на законната си съпруга. Новината е от преди 2 дни, а престъплението е извършено през май 2010. Значи според дестващото законодателство явно е възможно

Колега в закона никъде не пише за съпруг и съпруга как стоят нещата така както си го цетирал.
                              Е след като в закона не пише, значи за съпругите важи това, което пише в закона за всички останали случаи

И ми много интересно след като ставаше дума за фелацио от физически субект, какво представлява фелациото от НЕфизически субект... Това някъв телепатичен минет ли ше е

И наистина това не е литературен кръжок, ама не е много сериозно да имаш правописни грешки в поне 2 от последните 3 поста и в същото време да говориш за НК Не че по закон е задължително да се пише грамотно, ама просто не се връзва с темата на спора
                              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:43.
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Това е много тънка и кофти материя, хора на който вярвам, включително и потърпевшия ми казаха че поне 30% от изнасилвачите в затвора са напълно невинни, и познавайки нашето законодателство, съм повече от склонен да им вярвам......
                                Теоретично погледнато - отивате на заведение или диско ала - бала, запознавате се с красива и изящна девойка, ухажвате я там както си му е реда, водите я във своя скромен дом, палите и свещи, пълните и вана, дарявате я с неповторим и разтърсващ секс, джентълменски я изпращате до тях, а на сутринта като ви почукат куките на вратата с обвинение че сте отвлекли и с заплахи сте изнасилили театрално хлипащата и разциврена девойка, представила се пред тях като невинна жертва, осъзнавате че сте си завряли нещо, което трудно ще можете да изпърдите в близките от 2 до 8 години.......
                                Описах ви най - простия вариант, мога да опиша поне още 563456734 различни случай в който мога да намеся и родители чиято щерка е решила да пусне на гаджето си, и закъснявайки да се прибере дома, след 2-3 родителски токата, в полицията се завежда дело за изнасилване......ужасно е......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X