Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Открийте разликите :

copyright: ME
    '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
      момчето дето я кара въобще не е мутра
      напротив ... общителен е и е готин
      сега верно колата за мен лично е голем кич
      ама на него си му е харесвала така
      не виждам що требва да обсъждате чужди проблеми
      и да правите обществено достояние чужди неща
      при положение че не знаете за какво става въпрос изобщо
      Ти па каде се обади Колата продава ли се продава се кат го кефи да я кара бре Тука можеме да си обсъждаме квото си искаме особенно пък селския тунинг А тва е типичен представител Както всеки може да го кефи квото си иска, така всеки може да си каже мнението тва е свободна държава

По темата само да кажа че възможно най гадния тунинг е тоя с вестници и кит
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
        момчето дето я кара въобще не е мутра
        напротив ... общителен е и е готин
        сега верно колата за мен лично е голем кич
        ама на него си му е харесвала така
        не виждам що требва да обсъждате чужди проблеми
        и да правите обществено достояние чужди неща
        при положение че не знаете за какво става въпрос изобщо
        Стефчо, ние не говорим за момчето, а обсъждаме колата - там си личи точно за какво става въпрос
        sigpic

Comment

да бе ... селско е ... и аз съм на това мнение .. ама ако се зачетете по-внимателно момчето го оприличавате на мутра , ПИМП, селска пръчка и т.н. ... мне е такъв да му се не види ... симпатяга е ... а кочината някой преди него и е направил кензус-серезис ...
          да не говорим че това не е единствената 156 с подобна визия и кич
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ами поне успокойтелно е , че и в Германия има идиоти дето унищожават колите. Ето един пресен пример от днес. Накараха ме да купя това нещо, нямаше къде да ходя да не го купа, щото после , няма как да ми дават хубави коли тънко. Та За тоя варел ме иЗръсиха 4200 еуро , верно 1998 година е с климатроник, ама нестига , че е 1.8 Турбо ама и е направен на 225 к.с. от някви SKN Tuning, дето никой не ги е чувал, и с тая броня сега ше се чуда от къде да търся оргинална и да е боядисвам Па и после трябва да е набутам на някой беЗумен....има джанти ама са 16цола, а това са му Зимните гуми. Абе професия пълна с рискове

http://www.snimka.bg/profile.php?edi...hoto_id=886809

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
              Ами поне успокойтелно е , че и в Германия има идиоти дето унищожават колите. Ето един пресен пример от днес. Накараха ме да купя това нещо, нямаше къде да ходя да не го купа, щото после , няма как да ми дават хубави коли тънко. Та За тоя варел ме иЗръсиха 4200 еуро , верно 1998 година е с климатроник, ама нестига , че е 1.8 Турбо ама и е направен на 265 к.с. от някви SKN Tuning, дето никой не ги е чувал, и с тая броня сега ше се чуда от къде да търся оргинална и да е боядисвам Па и после трябва да е набутам на някой беЗумен....има джанти ама са 16цола, а това са му Зимните гуми. Абе професия пълна с рискове

http://www.snimka.bg/profile.php?edi...hoto_id=886809
              Ехе къде сравняваш това с извращенията по нагоре
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Абе, направо ми се реве
                Сега или трябва да го иЗхвърля тоя тунинг, ама не е само чип, тоя Турбото и куп други неща е сменял, или просто не Знам..........то е ясно че не мога да си вЗема парите, ма поне много да не Загуба
                Такива тунинг кошове просто никой нормален човек тук не купува. Има там раЗни асоциялни дето ги карат, ама аЗ такива не поЗнавам......абе видех се у праЗници

Comment

?? ??? ?????? ????? ?????? ?? ? ??? ???? ????????? ?? ????? ???? ?? ? ???????? ??????? ?? ???? ?? ????? ???????? ? ?????

________
                  Chrysler Lx Platform Specifications
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:50.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                  X