....истината!
Народна поговорка, която е изпитана във времето и на която имаме възможността да се насладим на готово. Какво по-лесно от това, в момент, в който ние сами не можем да намерим разрешение на ситуацията, да използваме...поговорка. Изпитана е и звучи логично...да и на която ще разчитаме, без да се опитаме сами за себе си да напишем поговорките си
.
Определено поговорките звучат логично, но ни лишават от възможността сами за себе си да стигнем до отговора....ако евентуално някога стигнем
.
Интересното, е че започнах да разказвам нещо съвсем друго и се отклоних
. Темата е "В спора се ражда истината". Аз си признавам, че не съм виждал истина да се роди в спор. За мен спорът е различно виждане на едно и също събитие, или от лична гледна точка, или от неинформираност. В повечето ситуации е доста трудно да убедиш събеседника, който има своето мнение, като не му го обясняваш, а се опитваш да му го втълпиш......натрапвайки своето мнение....В спора ражда ли се истината?
Народна поговорка, която е изпитана във времето и на която имаме възможността да се насладим на готово. Какво по-лесно от това, в момент, в който ние сами не можем да намерим разрешение на ситуацията, да използваме...поговорка. Изпитана е и звучи логично...да и на която ще разчитаме, без да се опитаме сами за себе си да напишем поговорките си

Определено поговорките звучат логично, но ни лишават от възможността сами за себе си да стигнем до отговора....ако евентуално някога стигнем

Интересното, е че започнах да разказвам нещо съвсем друго и се отклоних

Comment