http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...006&f1=details - някой да има наблюдения първа ръка за този автомобил, че ме интересува.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно GT
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеДа не е на Горубляне, до една бензиностанция? Ако да, съм я виждал преди 3-4 седмици, но само отвън и набързоИзглеждаше добре, поне на пръв поглед.
'Самоковско шосе' 1 срещу бензиностанция 'Петрол'
Май точно там .. Добре изглежда на снимкитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеВчера ходих и си я разгледах сам, хубава колица, но не е за мен, само в салона има една забележка, мотора си бръмка добре, симпатяга. В крайна сметка пак си взех 156.
Повече подробности и снимки ако може
Да те засичаме като минаваш по великотърновско
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеКакваПовече подробности и снимки ако може
Да те засичаме като минаваш по великотърновско
.
Между другото стария ми алф 1,8 98 година се продава, нямам какво да го правя, малко няма външен вид, та ако имаш някои познат да се интересува съм готов да се разделя с него на символична цена.
Last edited by Derry; d.m.y г., 19:24.
Comment
-
Честито и много да те слушаКрасавица
Вече си имаме в региона фейслифт седан , спортвагон и кросвагон
А Алф го засичах преди време из мобилетоЩе се услушвам за някой мераклия
Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 19:43.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЧестито и много да те слушаКрасавица
Вече си имаме в региона фейслифт седан , спортвагон и кросвагон
А Алф го засичах преди време из мобилетоЩе се услушвам за някой мераклия
Да,така е,има фейслифти в региона,но истинската кола е само една...http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...t=20335&page=4
Last edited by ppitbulla; d.m.y г., 22:49.ALFA ROMEO Team
Comment
Comment