Ами според мене си е чиста е*авка с хора в нуждаещо се положение това, да ми искат само тая кръвна група и никоя друга. Да не говорим, че е и рядка - само около 5-6% от населението я има. Може и това да е причината. Пазарихме се като цигани днес - не се навиха даже на заменка за 4 банки А срещу една АБ! Другото, което питах и останах без отговор е - няма ли връзка между кръвопреливните центрове в страната? И само другите ли си разменят кръв при необходимост, а Русенският е самостоятелен?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся кръводарител...
Collapse
X
-
Няма връзка между центровете, а с групата те ебават 101%. Лошото е че не знам на изуст разпоредбата да им я треснеш на масата. Има още нещо - спешни/животоспасяващи операции не могат да се отказват.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеАми според мене си е чиста е*авка с хора в нуждаещо се положение това, да ми искат само тая кръвна група и никоя друга. Да не говорим, че е и рядка - само около 5-6% от населението я има. Може и това да е причината. Пазарихме се като цигани днес - не се навиха даже на заменка за 4 банки А срещу една АБ! Другото, което питах и останах без отговор е - няма ли връзка между кръвопреливните центрове в страната? И само другите ли си разменят кръв при необходимост, а Русенският е самостоятелен?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment