Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся кръводарител...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами според мене си е чиста е*авка с хора в нуждаещо се положение това, да ми искат само тая кръвна група и никоя друга. Да не говорим, че е и рядка - само около 5-6% от населението я има. Може и това да е причината. Пазарихме се като цигани днес - не се навиха даже на заменка за 4 банки А срещу една АБ! Другото, което питах и останах без отговор е - няма ли връзка между кръвопреливните центрове в страната? И само другите ли си разменят кръв при необходимост, а Русенският е самостоятелен?
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Няма връзка между центровете, а с групата те ебават 101%. Лошото е че не знам на изуст разпоредбата да им я треснеш на масата. Има още нещо - спешни/животоспасяващи операции не могат да се отказват.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
        Ами според мене си е чиста е*авка с хора в нуждаещо се положение това, да ми искат само тая кръвна група и никоя друга. Да не говорим, че е и рядка - само около 5-6% от населението я има. Може и това да е причината. Пазарихме се като цигани днес - не се навиха даже на заменка за 4 банки А срещу една АБ! Другото, което питах и останах без отговор е - няма ли връзка между кръвопреливните центрове в страната? И само другите ли си разменят кръв при необходимост, а Русенският е самостоятелен?
        Проблема е, че няма достатъчно кръв в Кръвна банка. Особено за редките групи. Отговора на втората част на въпроса ти се състои в първата. Поради това, че е рядка кр. група и нуждата не е "за вчера" те са длъжни да те изтискат.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
        X