Известие

Collapse
No announcement yet.

Бяла магия .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Като прочетох заглавието на темата си помислих,че имаш престрастеност към "белият прах"...а пък то по-лошо било...откачил си нещо..
      Айде по-свежо!
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
      http://www.family-sozopol.com/

Comment

Всичките тези истории с баячки и гледачки са в сверата на фантасмагориите, а бели магии няма, всичко що е магия е "черно".
        Тоест, всяко вмешателство в естествения житейски процес на човека е дяволска работа, па ако ще и за добро да е.
        В това число и всякакви ужкем бели любовни магии се явяват анатемосани похвати, защото човек сам трябва да определя и решава съдбата си, а не някой да решава вместо него, пък било то и за хубаво .
        Бих те посъветвала да отидеш на църква и да ти направят Киприянови молитви, те са си чиста работа и са специално за магии и уроки.
        Аз лично наскоро си правих такива и виждам, че има ефект
        Успех ти желая!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Аз съм ходил и пари не се искат, говоря за баячка. Пари се оставят по твое усмотрение, на пода дребни ... Както каза и milenamr, това да ти е последен вариант, има неща в които не трябва да се бърка много много ...
          http://hopenhagen.org/

Comment

WhitePower-a прай бели магии само , 99% са на 400 мета
            ела mалко да те повозя и света ще ти се стори тих красив и спокоен и уравновесен
            Last edited by WhitePower; d.m.y г., 16:31.
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Виж ТОВА всичко е описано вкл. и какво представляват магиите.
              Аз не съм го чел и нямам намерение,само съм го преглеждал тук там.С една дума всичко е до нарушаване на човешкото биомагнитно поле/изследвано и доказано/
              Тук важи максимата "Колкото повече вярваш,толкова по лошо"

п.п Статията е интересна,на когото му се занимава да чете,че е доста обемиста
              МЕТАН

Comment

wtf?!
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

вържи си червен конец на ръката!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                    WhitePower-a прай бели магии само , 99% са на 400 мета
                    ела далко да те повозя и ще и света ще ти се стори тих красив и спокоен
                    С най-голямо удоволствие.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                      Колеги , някой знае ли каде може да ми направят бяла магия . Имам чувството че съм прокълнат ( една бабичка ме самнява, че ми е направила магия ) Не може за 4 месеца 2 алфи да тотализирам. А и като цяло нещо не ми върви в последно време . Не ме мислете за луд
                      И аз преди време се бях напсихясал, но си казах - от където идва , там ще се върне...
                      Колега, направи разходка в планината - Едно От Най-Хубавите Неща....
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                        Пробвах със свещи , не помага.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Без алфата Слави е напред от мен. Иначе само колички наливам .

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Не знам какво да правя .Свещи , бабички , магий явно просто е трябвало да се случи. Да се надяваме че следващата ще излезе сполучлива, все пак три за щастие.
                        Нищо де, пак пробвай и бирата не забравяй
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                          Всичките тези истории с баячки и гледачки са в сверата на фантасмагориите, а бели магии няма, всичко що е магия е "черно".
                          Тоест, всяко вмешателство в естествения житейски процес на човека е дяволска работа, па ако ще и за добро да е.
                          В това число и всякакви ужкем бели любовни магии се явяват анатемосани похвати, защото човек сам трябва да определя и решава съдбата си, а не някой да решава вместо него, пък било то и за хубаво .
                          Бих те посъветвала да отидеш на църква и да ти направят Киприянови молитви, те са си чиста работа и са специално за магии и уроки.
                          Аз лично наскоро си правих такива и виждам, че има ефект
                          Успех ти желая!
                          Ммм, тука малко противоречие между началото и края на поста.

Има неща, които човек не може да разбере и обясни, но това незначи, че те не съществуват!
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

То това с магиите много съмнително, както с правенето, така и с развалянето, но... за всеки случай се огледай за предмет или нещо притикано от бабата у вас, тичай на мост с течаща река хвърли малко сол през лявото рамо, сллед това мятай предмета през гръб като гледаш да уцелиш водата и се омитай. Вържи си червен конец на китката и червена паделка на огледалото и гледай положително на живота, понякога обстоятелствата се стичат много неблагоприятно и без чужда помощ.
                            Last edited by Derry; d.m.y г., 02:26.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                              Ммм, тука малко противоречие между началото и края на поста.

Има неща, които човек не може да разбере и обясни, но това незначи, че те не съществуват!
                              Няма противоречие.
                              "Магиите" са факт, който дори да отричаме -съществува, независимо от нашето отрицание.
                              Магията, наречена с тази дума е просто някаква форма на енергийно въздействие върху човек, което при отделните хора е с различна степен и различна способност да предизвика по-сериозни или трайни метаморфози.
                              Хората наричат магия всичко, което не виждат и чуват, а им въздейства.
                              А преобладаващата част от опитите за "изцеление" са пълна фантасмагория и доста успешен бизнес за"изцелителите", а за потърпевшите е просто вкарване в нови излюзорни полета, които внушително са може би по-добри от старите, но временно, защото човека се поддава от една форма на влияние на друга.
                              Най-добрия начин за предпазване и справяне с т.нар. магии е чрез изграждане на собствена защита и авто влияние върху самите нас, което обаче не е никак лека задача, защото
                              "Ако можеш да победиш другия, значи си силен,
                              ако можеш да победиш себе си, значи си велик"

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Ооо съществуват и и вещици, вещери, магиосноци и всякакви такива и имат доста големи и сериозни сили. Не подценявайте тези сили. Съседката ми през една къща е вещица в истиснския смисъм на думата. Правят си сборища в двора с приятелките си, огньове си палят, абе шантава работа. Женицата си притежава сериозни сили. А най-странното е ,че го прави за собствен кеф и дори да искаш да ти развали или направи магия не ти взема кинти.

Това, че неможе да си обясним дадено нещо не значи, че то не съсществува. Аз и до ден днешен немога да си обясня електричеството ама то съществува.
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi
                                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
                                X