Известие

Collapse
No announcement yet.

София - Белоградчик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• София - Белоградчик

Колеги утре се готвим да направим едно пътуване до Белоградчишките скали и ме интересува някой скоро минавал ли е през Петрохан и дали има много кратери по асфалта.Като гледам кво е времето не мисля,че ще има сняг.Идеята ми е ако не е добър пътя да си мина през Ботевград,Враца и към Моната,като гледам с 20-тина минути ще е повече пътя,но поне няма да си троша колата.
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
    Колеги утре се готвим да направим едно пътуване до Белоградчишките скали и ме интересува някой скоро минавал ли е през Петрохан и дали има много кратери по асфалта.Като гледам кво е времето не мисля,че ще има сняг.Идеята ми е ако не е добър пътя да си мина през Ботевград,Враца и към Моната,като гледам с 20-тина минути ще е повече пътя,но поне няма да си троша колата.
    мини си през Витиня .. от раклона за Годеч нагоре е страшно ... катереното от малкия през Гинци до големия се ядва ... иначе от големия до Бързия си е бало майката ... Берковица - Монтана също не е по-добре ... мини си София - Ботевград - Мездра - Враца - Монтана .. времето за пристигане е същото като през Петрохан ... от Монтана ти препоръчвам маршрута Монтана - Бели Мел - Митровци - Долни Лом - Белоградчик ... много е живописно и пътя е сносен ..

п.п. като спреш в Долни Лом на центъра - къщата срещу паметника с чешмата до пътя е моята ... с голям гараж отстрани .. виж дали не се е разпаднала вече .. ...
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Информация от вчера: дупките са запълнени и няма кратери. Това не съм го видял от 1во лице, но 2ри човек ми го каза. Вчера на места е имало сняг, но разбира се само около пътя.
      Разликата не е 20мин
      Все пак, ако тръгваш от източната част на София, си хвани магистралата.
      Last edited by soldier; d.m.y г., 14:50.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
        Информация от вчера: дупките са запълнени и няма кратери. Това не съм го видял от 1во лице, но 2ри човек ми го каза. Вчера на места е имало сняг, но разбира се само около пътя.
        Разликата не е 20мин
        Все пак, ако тръгваш от източната част на София, си хвани магистралата.

Преди месец и аз пътувах през Петрохан и беше добре
        sigpic

Comment

Аз редовно го пътувам - не е много зле пътя, но зависи ... аз знам повечето дупки и можеби не ми правят впечатление.
          Аз магистрала не обичам и дори по-бавно да беше, бих си карал Петрохан - иначе я няма тръпката ... Дупките миналата седмица бяха запълнени и нямаше кой знае какви...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Минахме през Ботевград,защото посетихме и пещерата Леденика до Враца.Пътя София-Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Белоградчик е супер!!!Само във Враца е малко неравен ама е за кратко и се преживява.Относно скалите-който не е ходил там да пали алфата и газ!!!
            Attached Files
            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Working...
            X