Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от SEMA 2010
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщениеСтрахотни са!Слс-са лятото го видях в Поморие и единия път го хванах точно чеха кадето караше отиваше на разходка какъв звук извади нямам думи.Звука от моторетката е
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЯко изложение е това - винаги има какво да ни порадва
Хех, аз даже видях неква издънка ... на бялото Ауди R6 заводски сложеното надписче над предната гума е V10,а на винила е изписано v12 ?!?!?
R8и верно си е издънка. Ако е бензин ще да е в10, ако е дизел в12 ама...ко е от двете е не е ясно
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЯко изложение е това - винаги има какво да ни порадва
Хех, аз даже видях неква издънка ... на бялото Ауди R6 заводски сложеното надписче над предната гума е V10,а на винила е изписано v12 ?!?!?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАе батки. Това са Гуми Hankook VENTUS V12 Evo. Аз на алфата съм с такива и не съм много доволен на мокро
Ми така ша да е - кaт си кръщават гумите с всякакви безумни имена ... кво ще рече гума V12 ?!?!
Comment
-
http://www.ovcharski.com/wp-content/...-sema-2010.jpg
тва жълтото ако беше с 4 врати можеше да стане за такси, и без тва си е баси грозното нещо с тая бояAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment