Искам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет...
Collapse
X
-
Това го правя всеки ден..Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеИскам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!
Иначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!
То не че и да не ги показваш е много добре ама като че ли в повечето случаи е за предпочитанеVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Залисани в ежедневието и робуващи на реклами и ЮЕС простотии се правиме на такива , каквито не сме и забравяме или просто не сме научени да кажем:
Обичам те, на близките си хора!
Хайде де!
няма да станеме по-леки, ако целунеме близкия си до нас човек и му кажеме едно: "обичам те".
, след като това е факт!
От друга страна.
Колко бащи са правили тая грешка и не са показвали любовта си към синовете си.
Колкото и да е голям, той винаги ще се стреми и ще жадува бащината десница, положена на главата му и старческия глас, който казва:
– Обичам те, сине!
Мисля, че за това говори черната пантера!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Меленка не се отчайвай ,всичко ще се оправи.
Тази която аз обичам предполагам не ме обича мен или поне не ми го е показала по начина който аз искам и аз не съм го разбрал .ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМного добре те усещам!
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!
Няма да я е пуснало момчето от хубаво.
Аз на тоя ден се сещам за дядовците ми. И двамата бяха големи хора, докато бяха живи не съм се замислял. Просто . . абе просто си ги имах за даденост. Детска му работа.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment