Известие

Collapse
No announcement yet.

Към пловдивските съграждани, относно предно стъкло на МПС-то ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към пловдивските съграждани, относно предно стъкло на МПС-то ми

Та
    Драги колеги и съграждани
    Питането ми е следущото :
    Къде и в коя автостъкларска фирма в Пловдив, могат да ми сменят предното стъкло на Маздата ми? Понеже днес некъв подпийнал кретен, запратил малката си бирена бутилка върху предния джам, ей така без никаква видима и обяснима причина, докато Маздата си е кротувала отвън на паркинга пред нас. А стъклото имаше малка около 9 см пукнатина, а сега е прераснала и то във вид на огромна подкова, бе да му таковам лелята. Хубуу, че не е успял да го счупи изцяло.
    Така ми разказаха съседи. Злодеят е бил издаден веднага в полицията, под издирване е! Ама проблема е че не е регистрирана колата ми, без номера си седи, та изпускам келепира от застраховки и т.н.
    Смятам да я карам колата с транзитни номера до Бг.
    Пак ви моля -
    Препоръки за читав сервиз(Пловдивски де)
    със читави майстори с ръце правилно разположени на раменете им, а не изникващи отзад измежду бузките!
    Чувал съм за некви Мустанг или Кобра или нещо такова, ама отзиви - не!
    Благодаря ви
    Ха наздраве
    - Марто
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Кобра,не от най-евтините,но предлагат качество и сгодни гаранции!
    Успех колега!
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Да и аз съм доволна от Кобра.
      Миналата година ми смениха предното стъкло на 155-цата за 1 ден и на всичкото отгоре качеството на поставянето и на стъклото са на достатъчно добро ниво

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Не знам как е клона в Пловдив, но в София Кобра се справиха добре с предното стъкло на 156 та ми.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Да и аз съм доволна от Кобра.
          Миналата година ми смениха предното стъкло на 155-цата за 1 ден и на всичкото отгоре качеството на поставянето и на стъклото са на достатъчно добро ниво
          Здрасти Милена,
          би ли ми писала цени(приблизителни), адрес и т.н?
          А самите стъкла какво производство са? Китайски или...?
          П.С. Е и мен ме сполетя същата съдба, каквато теб те е сполетяла преди време...
          мамка им, тъпунгерска!

Comment

Колегата INTEGRALE е твоят човек. Свържи се с него.
            Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
              Здрасти Милена,
              би ли ми писала цени(приблизителни), адрес и т.н?
              А самите стъкла какво производство са? Китайски или...?
              П.С. Е и мен ме сполетя същата съдба, каквато теб те е сполетяла преди време...
              мамка им, тъпунгерска!
              Мамка му тъпунгерска, ама майната му стъклунгерска, нема смисъл да си хабим нервите, има кой да ги оправя тез неща
              Ето им го сайта
              Автостъкла Кобра.
              Малко им е бъгнато php-то, та трява с отваряне в нов джам да става(ако не е счупен ).
              На мен стъклото ми излезе 160 лв с монтажа(тонирано), струва ми се че не е скъпо това.
              Стъклата са китайски и турски, мойто е от турските и излезе добро.
              Успех ти пожелавам!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Е супер!
                Благодаря на всички за отзивчивостта ви!
                П.С. А и последен въпрос-
                След поставянето на новото стъкло, със силикон ли се прикрепва или с уплътнения??
                Което не ми се вярва да е второто, тъй като оригиналните ги режат заедно при изваждането на счупеното вече стъкло. Или?

Comment

На Милена й сложиха гумено уплътнение, но май нямаше да е лоша идея да сложат и малко силикон, защото след удара на идиотчето, което е счупило стъклото, има лека сгъвка на тавана точно до стъклото. Понякога ми се струва че от там като че ли присвистява въздух (е, тва над 160 де ... кат има достатъчно налягане на насрещния въздух ).
                  Имай впредвид обаче, че турското стъкло за 160лв се надраска за отрицателно време от ендната изскочила метална шина на чистачката ... (тази, дето държи перото да не се гъне) - това не ми харесва в тия евтини стъкла. Предполагам обаче, че трябва да имат и скъпи и хубави стъкла.

А ако не бъркам, сервиза за монтаж (и склада) е тук :

сервиз Кобра
                  Last edited by Alfa User; d.m.y г., 07:54.
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    На Милена й сложиха гумено уплътнение, но май нямаше да е лоша идея да сложат и малко силикон, защото след удара на идиотчето, което е счупило стъклото, има лека сгъвка на тавана точно до стъклото. Понякога ми се струва че от там като че ли присвистява въздух (е, тва над 160 де ... кат има достатъчно налягане на насрещния въздух ).
                    Имай впредвид обаче, че турското стъкло за 160лв се надраска за отрицателно време от ендната изскочила метална шина на чистачката ... (тази, дето държи перото да не се гъне) - това не ми харесва в тия евтини стъкла. Предполагам обаче, че трябва да имат и скъпи и хубави стъкла.

А ако не бъркам, сервиза за монтаж (и склада) е тук :

сервиз Кобра
                    Алекс, кажи ми марката на стъклото на 155-цата, за да ти кажа какво е стъклото, че по принцип Кобрата от доста време не работят с турски стъкла. И другото което е, че на 155, както и на почти всички коли след 90-та год. стъклото е лепено. Уплътнението е само с декоративна цел. На много по-нови коли даже го и няма заводски.
                    FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                    LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                    ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                    LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Ми ще трябва да погледна, че за марка точно не съм се замислял. Но е слагано преди повече от година де - освен задирането от чистачката засега други проблеми няма. Т.е. за 160лв мисля че е добре
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Преди десетина дни ми го смениха от Кобра в София.
                        Цената беше-стъкло(китайско)-100лв.,силикон-10лв.,за повикването-10лв.и по-2лв на стикер. Това за алфа 156

Comment

Working...
                        X