Колега Робигас, можеш ли да ми пратиш картинката, която направи /тази първата baby on board/ в някакъв форват, който според теб ще разчетат в печатниците. Аз не съм наясно с предпечатната подготовка и т.н., но просто ще отида с тоя файл и ще питам в някоя рекламна агенция дали ще го направят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
търся лепенка baby on board с емблемата на Алфа Ромео
Collapse
X
-
Това беше само идея направена на бързо. Нямаше кой знае какво развитие. Нито е векторизирана нито е изчистена.
На кирилица ли да бъде?- "Дете в колата" и емблемата на Алфа?Last edited by robygas; d.m.y г., 15:51.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеТова беше само идея направена на бързо. Нямаше кой знае какво развитие. Нито е векторизирана нито е изчистена.
На кирилица ли да бъде?- "Дете в колата" и емблемата на Алфа?алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
ето ви малко бързи идеи. Ако някоя ви харесва мога да я дооправя за около макс час и да я пратя за печат. Надписа може да бъде всякакъв. Коментирайте и какво да се промени ако харесвате идеята. Дали да бъде за вътрешно или външно лепене
baby.pdfГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеето ви малко бързи идеи. Ако някоя ви харесва мога да я дооправя за около макс час и да я пратя за печат. Надписа може да бъде всякакъв. Коментирайте и какво да се промени ако харесвате идеята. Дали да бъде за вътрешно или външно лепене
[ATTACH]65600[/ATTACH]!
Дай нещо с по-малка емблема.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеЛично на мене тези най - много ми допадат!алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеБраво Роби,всички са готини166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеДобре се е справил колегата, много ми хареса горната в ляво (първата червена)Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment