с риск да разваля още повече настроението на колегата ще кажа , че след като му отнемат и последната точка, респективно книжката , за да се яви на изпит е нужно да изкара курсовете , но преди това трябва да се яви на психо тест в ДАИ , което е доста дървена работа .Аз съм минал през всички тези перипетии и знам.За точки ти отнемат книжката по чл.157 , което все пак е по-добре отколкото за алкохол.Когато е отнета за алкохол в ДАИ са по-несклонни на компромиси.Ако не минеш на първия психотест имаш право след две седмици на втори , ако те скъсат и на него - чак след 1 година.А психотеста е малка гадост - въпросниците за поведенчески модел и логическо мислене не са проблем , но има една ш****на машина ,на която допускането на грешка предизвиква объркване и още грешки , а темпото се увеличава и няма наваксване.
Така че колегата да търси вариант да си оправи нещата и да внимава повече на пътя , дебнат ни отвсякъде , камери , полицаи ,да не говорим за неделните шофьори и подвижните шикани , изпълващи улиците!
Така че колегата да търси вариант да си оправи нещата и да внимава повече на пътя , дебнат ни отвсякъде , камери , полицаи ,да не говорим за неделните шофьори и подвижните шикани , изпълващи улиците!
Comment