Известие

Collapse
No announcement yet.

ДУПКА = Човешки живот

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1000% ЗА
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги,и аз напълно подкрепям инициятивата. Знаете ли мисля,че има още един проблем:именно проблема с водопроводната мрежа,енергото,и изграждащата се газова мрежа.Тъкмо оправят някоя улица и ВИК решава да копае за да си отстранява авария,после идва енергото и то копа......И така екип след екип и никой не запълва поразийте.Аз мисля,че няма синхрон в действията на тези монополисти.Затова нека да подменят старата амортизирана водопреносна мрежа,да си пускат кабели в изградени за тази цел канали под земята на тротоарните площи за да не затварят важни пътни артерий заради ремонтни дейности,и да направят улиците така,че да са удобни за предвижване и за тяхните деца,а не да ги сочат с пръст.А по въпроса за пътищата в провинцията мамка им на общините все се оправдават,че пари от министерството не се отпускат а дворовете на общинарите и улиците до тях асвалтирани да не си калят свинските обувчици и изтъканите от корупция дрехи. Благодаря Ви за разбирането.
      145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

Абе то хубаво подкрепяме ама какво от това?

Какво ще направим? Нека ако има някой грамотен юрист да поведе делото и хайде. Да им направм един граждански иск и да ги осъдим!!! Вижте що клубове сме.

Ако останем само с приказки аз съм за, аз съм 100% ще го лапаме.

Comment

Май мн бързо ни свърши ентусиазма?

Comment

прав си има нещо такова триабва да се организира един сериозен протест и то не само един а сериа от такива за да могат да се осетят че вече са се .......... достатачно

Comment

Working...
            X