Известие

Collapse
No announcement yet.

лято е :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy
    ???????, ?? ???? ???? ???????? ? ?????, ????? ? ?????? ??????? ?????? ?? ?????? ??????, ???? ?? ?? ?????????? ?? ????????? ?? '????????' ????????. ???????????, ?? ??? '???????' ?oni ? ???? ??????? ??????, ? ??? ??????????? ? ???????? ?????????? ? ??? ??-???.
    ?????????? ??, ?? ?? 3 ?????? ?????? ???????? ? ????????? ? ???????????, ?? ??? ????? ???? ???? ?????? '????????????' , ? ?? ???????????? ?????????? ???? ?????? ????????? ???? ???? ? ????? ?????? ???? ?? ??????, ????? ???????? ???????

???????? ?? ???????????? ? ????????????. ??????? ? ??????, ?? ? ?????? ??????, ?????? ??? ????? ? ?? ???, ?? . ?? ?? ??????? ????, ??????????, ????? ??????? ?? ????? ? ?? ?? ?? ?????? ?????? ???? ???????????...?????? ??????? ?? ????? ???? ??????
    ?? ?? ?????????? ??????? ????????? ?? ????? ?? ?????? ? ?? ??????? ??? ??????????? ????? ?????? ? ?????? ? ??? ?? ???? ?? ? ?? ?? ?????? ?? 3???.??? ? ?? ?????? ???? ?????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ????????
    ________
    New jersey medical marijuana
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:51.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Re: лято е

[/quote]

Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира [/quote]

А тук вече ми харесва!На същото мнение съм...

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Първоначално публикувано от Roberta
        Първоначално публикувано от търтей
        поздрав за сички дето се готвят да боцнат нещо край водата
        Я боцнете, я не!
        Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира
        Е това е приказка!!!
        А относно надутите българки по нашето черноморие не мисля, че е точно така, въпреки че е доста относително ......
        sigpic
        Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Аз мисля да боцкам мезета и салати по ресторанти и капанчета с ракия и бира
          Ааааа,за твоите "боцкания" аз ще се грижа
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

съгласен съм по-горе мненията за скандинавките и англичанките не са първа хубост но си струва да опиташ един 'малък шлем' с някоя от тях пък и не е задължително да се стига до 'боцкане'

а за рускинчетата роман мога да изпиша
            това не е нация а професия! Нямат равни!

за 'българските надути момичета' и аз не съм съгласен, просто искат подход ама и това е друга тема
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Говорите, колко да не заспите
              Един коцкар е коцкар навсякъде и за всички
              Под секрет, от личен опит, мога да кажа, че въпросните надути българки, са най-лесната плячка по черноморието сами се сетете защо
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Един коцкар е коцкар навсякъде и за всички
                ей тва е приказка!

Първоначално публикувано от Kuku
                Под секрет, от личен опит, мога да кажа, че въпросните надути българки, са най-лесната плячка по черноморието сами се сетете защо
                щото са елементарни няма значение къде са в СФ или В

Comment

Първоначално публикувано от viki
                  Първоначално публикувано от 50 cent
                  хахахахахахаха
                  и българките по морето хич не са лоши
                  само да не се надуваха толкова....
                  но лятото е така
                  как ще се хвърли на хубаво българско момче жребец /като мен/ и ще изтърве дядо германец с мерцедес очиларка и тлъста пенсийка??
                  На такива като тебе на влизане във Варна подаряват крив макарон(може и цял пакет да имаш за цялата почивка )

То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват
                  Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                  EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                  EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

баффф сичкото това от едни водни кончета
                    ми ако бях пуснал котки?
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=50 cent]
                      Първоначално публикувано от viki
                      Първоначално публикувано от "50 cent":4eg5kwhb
                      хахахахахахаха
                      и българките по морето хич не са лоши
                      само да не се надуваха толкова....
                      но лятото е така
                      как ще се хвърли на хубаво българско момче жребец /като мен/ и ще изтърве дядо германец с мерцедес очиларка и тлъста пенсийка??
                      На такива като тебе на влизане във Варна подаряват крив макарон(може и цял пакет да имаш за цялата почивка )

То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват [/quote:4eg5kwhb]

Аз пък по морето виждам едни хора дето висят по дискотеките и вместо да се забавляват само се оглеждат и видят ли самотни момичета веднага се впускат - всеки с различните си приоми - доста е забавно отстрани - е не отричам че някои успяват, ама повечето са като от рекламата на Спрайт- все ги отрязват.
                      Ей особенно македонците са направо непоправими - даже не се оглеждат много -много , направо се нахвърлят като лешояди на мърша - гледаш две момичета и изведнъж около нея 4-5 - 6 македонци и наши се надпреварват.
                      Така че колега гледай да не си като тези горните - те рядко успяват, а говорят точно толкова уверено като теб - прави си кефа , а каквото има да става - ще стане Ако това ти е фикс идея - обикновенно не става
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

мале Васе много точно описа картинката хаха прав си за македонците... тия не признават ниска, дебела или рошава

ама наистина да се надреварваш за една жена.. наред с още 5-6 е доста комично тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа

Comment

Първоначално публикувано от pent
                          мале Васе много точно описа картинката хаха прав си за македонците... тия не признават ниска, дебела или рошава

ама наистина да се надреварваш за една жена.. наред с още 5-6 е доста комично тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа
                          Не се сещам за сцената - обясни я - може да помогне
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

хахахаха
                            евала бате
                            много точно описа картинката
                            само дето не си ме разбрал...това че мога не значи, че за това отивам
                            не отивам на море за да правя нещо което мога и в София ....
                            отивам да искарам едни диви 2 седмици и ако случайно изпадне оферта може да се възползвам
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от pent
                              ...тук в помощ идва една сцена от 'Красив Ум' където Ръсел Кроу доста хубаво обиаснява как да се действа
                              Не се сещам за сцената - обясни я - може да помогне
                              Ставате много маймуни на клона и накрая всички падате по гЪз - ето това е наистина смешно отстрани
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
                                [
                                То това добре ама 1-во макарони не ям и 2-ро никога не съм имал проблем да вкарам някоя мацка в леглото било то българка или вносна нито финанси ми липсват,нито чар ми липсва за опит да не коментирам така че варненки,англичнки.кви ще да са да се дъжат че идвам,а ти си запази макароните,че като дойда ще ти трябват
                                1-во макароните,които се предлагат не са за ядене
                                2-ро ...ми то и на хубавите мацки не им липсват качествата и уменията ,които ти си приписваш
                                3-то...ползвайте презеративи! и успех
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X