If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търти, с тоя скорпион ме върна две години назад - щях да си направя подобен татус на крака, ама видях още около 640106907 човека с подобни и се отказах .......
Оказа се от тая и си направи татуировка на врат - -затова Светльо като ме излъга че си излязал от затвора преди 5 месеца му повярвах
Търти, с тоя скорпион ме върна две години назад - щях да си направя подобен татус на крака, ама видях още около 640106907 човека с подобни и се отказах .......
Оказа се от тая и си направи татуировка на врат - -затова Светльо като ме излъга че си излязал от затвора преди 5 месеца му повярвах
Всъщност - ДА
Нервирах се и си казах, че ще си направя нещо дето малко хора го имат и то на място където не всеки би се осмелил да се тауира, и ето, че Светльо те взе за мезе
П.П.
И понеже имаше снимка на Азис по-нагоре, се сещам как много хора ми казват: "ти видя от Азис и се татуира на врата" - да, ама не - мойта е поне от една година преди Азис да си направи, обаче пусто ходи обяснявай
Е, не - то ако е такава направо ще ви се иска една от тези в анкетата(в темата как да се орентираме) пък макар да има риск да ви се падне мъж.(травестит)
Comment