Първоначално публикувано от proper
Известие
Collapse
No announcement yet.
лято е :)
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteабее мани бе BatVas тая ше ни бие на почивки
Мацката си е екстра,аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак!или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата
блях...
да не дава господ пък да съм като оня Трол дето santo го показа!!!“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiаз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак!или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата
те така или иначе си спят сами, ама поне повече избор да има....Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pent??? ?? ?? ???, ??? ?? ??
________
CANNABIS NEWSLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:58.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от vikiаз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак!или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата
те така или иначе си спят сами, ама поне повече избор да има....2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от santo_traficanteабее мани бе BatVas тая ше ни бие на почивки!!!
......... за боя де
sigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от viki.....аз лично предпочитам да съм мускулеста,отколкото с по 5кила целулит на единия крак!или пък като си вдигна ръцете и кожата върху трицепсите ми да се вее като на Батман крилата
блях...
да не дава господ пък да съм като оня Трол дето santo го показа!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от RobertaПървоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от santo_traficante???? ???? ?? BatVas ??? ?? ?? ??? ?? ???????!!!
......... ?? ??? ??
________
Chrysler la engineLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:58.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pentбе незнам васко, аз там където ходя ( спарта )... няма много жени... поне не на фитнес... виж на спининг е пълноголям смях е това
охкат , ахкат.... ама въртят педалите
много са енергични
чак като ми доиде ден да дигам за грака не мога да се вредя на уредите ма..а имPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centвъв Флайс в дружба е лудница от жени
чак като ми доиде ден да дигам за грака не мога да се вредя на уредите ма..а им
Допреди няколко месеца ходех постоянно там, но вече ми забраниха да тренирам .......... санто засрами сеsigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от RobertaПървоначално публикувано от 50 centвъв Флайс в дружба е лудница от жени
чак като ми доиде ден да дигам за грака не мога да се вредя на уредите ма..а им
Допреди няколко месеца ходех постоянно там, но вече ми забраниха да тренирам .......... санто засрами се
там ходя
кой ти забрани?Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Comment