Известие
Collapse
No announcement yet.
лято е :)
Collapse
X
-
За прекия път през Владая до Мърчаево и после Рударци не трябва винетка до там ходи градски транспорт.
Басейна на Рударци пред мисля 2 години беше на 3 място в Европа в някаква класация на Некерман или там некво си немско такова....заради минералната вода и разположението си.
Относно цените, само ще ви кажа, че този бесейн там то те бяха 4 май...ги продадоха за около 200 000лв. иначе казано подарък на този, който купи Стомана Перник....може би бесейна им носи повече пари в момента от колкото завода...не знам дали си плащат минералната вода на държава, но мисля не...та дори си позволяват да спират водата на чешмата долу.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от BatVas
За Белчин.........2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от BatVas
?? ??????.........:P :P
________
IOLITELast edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:01.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyМомчета, аз като стар варненеци такъв, който е работи няколко години на Златни Пясъци, мога да ви посъветвам да забравите за 'хубавите' германки. Предполагам, че под 'Острова' Мoni е имал предвид Англия, а там положението с хубавите англичанки е още по-зле.
ПОвервайте ми, че за 3 години работа предимно с англичани и скандинавци, НЕ съм видял НИТО една хубава 'островитянка' , а от прехвалените снадинавки като махнеш красивите руси коси в общия случай нищо не остава, освен голямата седалка
Истината са рускинчетата и украинчетата. Другото е пълнеж, но в крайна сметка, зависи кой колко е на зор, де. Да не говорим тези, полесдните, какъв разврат ги тресе и че не са такива надути като западняците...Просто жокерче ви давам като местен
========================================
Колега, Кирилицата е задължителна за всички. Знам ще ми кажеш че не си в страната, но форума си има кредор
http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/kredor_ready.JPG
ако не ти се се появи, пробвай с F5 , току виж се появил.where i come from , there is no plan "B" , so take advantage of today because tomorrow is not promised...)
Comment
-
??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P
________
FORD TERRITORYLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:01.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteдаа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от santo_traficante??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P
________
Justin bieber fansLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:01.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteдаа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P
П.П.
Santo...аз на теб съм ти" сърдита"онова животно къде го беше постнал вчера ме изплаши много здраво
не се бях стряскала така от снимка,ама това ме разби..чак кошмари сънувах снощи
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiХа-хах верно и аз така съм чувала ,ама не се сещам коя нация получаваше най-много точки
..........онова животно ........97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от YonЕ какОт Пътърч до Владая сичкото се е Софиянец
П.П.
А темата за какво беше
Comment
-
Първоначално публикувано от crazy_xora sprete da se razpraviate koi e sofianec i koi e selianin, v kraia na kraishtata vsi4ki sme BULGARI !!!!!!!!
Comment
Comment