Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Chrysler PT Cruiser

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за Chrysler PT Cruiser

колеги, има ли някой, който да знае нещо за тези автомобили?
    Интересуват ме цени на части и поддръжка, както и всякаква информация за модела. Намерих някакъв форум за тези автомобили, но има 3 теми на кръст и нищо конкретно писано...може би заради широката популярност на модела
    Мерси предварително.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Ако не се бъркам от външния вид преди 2 или 3 години няколко колеги бяха ходили да гледат такива не помня нови или върнати.
    Коментара беше, че са ужасно неудобни отвътре, тесни и неергономични.
    И други неща разказваха, но нито един не се реши да го купи.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз. Драсни на скурето
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И аз по едно време ги бях харесал, заинтерсувах се от тях ... и в момента в който видях огромният геврек вътре, откраднат от задното колело на BMX, се отказах ...
        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Хм, Пламене, американски филм ти се гледа, май ... ?!? Филма, обаче, с поддръжката на тва чудо на ретро модата, го прожектират приоритетно в "Балканстар", с Американски части и консумативи ...

Comment

Нема нищо хамеричко в тая кола
            Освен цените. Дип поддържам ина такаа.

Comment

Верно?!? Значи във всеки магазин за авточасти можеш да намериш чарколаци?!? Петре ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Верно?!? Значи във всеки магазин за авточасти можеш да намериш чарколаци?!? Петре ...
                Аз да, ти не. Защо така обяснявам на скурето

Comment

здравей колега,
                  зет ми в Хамбург има ПиТи Крузер 2.2 дизел, двигателя е на Мерцедес
                  вътре не е много шикозно, много обикновено си е, имаше проблеми по едно време с една гарнитура на двигателя и не всеки сервиз искаха да му я сменят, а само в сервиза на Крайслер
                  смени я в Унгария, там му излезе 2-3 пъти по-евтино, от него съм чувал че частите са доста скъпи, като цяло не е много доволен от колата, кара я вече 4 години и мисли да я продава да си взима нещо японско

Comment

ще драсна бе, проблем да няма
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      Аз да, ти не. Защо така обяснявам на скурето
                      Е айде ся. Звънни в Евро 07 да видим няма ли части за ПТ Крузера. Във Варна има поне 5 магазина в които можеш да си намериш. Или викаш колата е толко уникална,че частите за нея са кът и само Балканстар ги имат.
                      Тrustworthy, части има бол и навсякъде и в Косера, и в Евро 07 така, че ако ти харесва колата, това ще ти е най-малкия проблем.
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Колега, заповядай една доста изчерпателна тема за модела:
                        http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...lit=PT+Cruiser

Някои мнения са доста "форумни" , но ако се прочете темата докрай има и читави такива.
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Някой намери ли отговор на въпроса "Що е то PT-то и има ли то почва у нас" за тези няколко години ....? Някой да се сблъскал с тая кола че некви такива идеи ми се прокрадват ?!?!?
                          Че в нета от няколкото теми с мнения едните казват че е супер , евтина подръжка , харчи 11-12 газ , другите че е със скъпа подръжка и харчи десетки литри ... Демек противоположни мнения
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

За мен колата е добра. Разход на газ около 11 извън града. Приятна за каране. Но намирането на задна биалетка тук се оказа голям проблем. Но в интернет има всичко.
                            Харесва ми, че не е шаблонна като повечето коли. По моргите няма много и искат високи цени за части.
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:54.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ми ся четох в офроуда, еми 99,99% викат не.То не че за алфата не ми триха сол на гъза главата и дет се сетиш.Не я срещам често по улиците, даже май освен 1-2 не съм виждал други по нашия край, ама ако ще вземеш нещо друго пък очите ти ще са все в тая - вземай.Аз кат си наумя нещо си губя времето да питам слушам и накрая правя каквото съм си решил.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X