Известие

Collapse
No announcement yet.

Черната статистика по пътищата и още нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ограничението от 130 е на магистрала. На Път е 90.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
      Аз знам, че на автомобилен път ограничението е 130км/ч
      Дано да знаят и другите, че тежко ти горко ти тогава с 40 км над ограничението
      146 1.6 TS '00
      156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
        Ограничението от 130 е на магистрала. На Път е 90.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=40919 Ето прочети раздел 13

Comment

Войнико, прочети още веднъж цитирания от теб раздел и кажи къде точно видя ограниченията за автомобилния път. Понякога е хубаво да се преглежда закона и правилника от време на време, за да не се получават такива недоразумения
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

Не е.
            Имаше планове да я правят 100 км. но не го направиха.

Реалното положение е това... ако няма други знаци, лек автомобил в града се кара с 50, извън града с 90, на магистрала 130.

Знак Д7 всъщност ограничава... а не позволява.

При автомобилният път не е нужно да има аварийна лента, докато за автомагистралата е задължително. Останалите ограничения са в сила - не могат да навлизат автомобили и мотоциклети с по-ниска конструктивна скорост от 50 км/ч. Не могат да навлизат хора, животни, превозни средства теглени от животни, шествия, трактори, самоходни машини, мотопеди. Забранено е спиране за престой, завиване в обратна посока, движение назад. Различно е разстоянието за поставяне на триъгълника и тегленето с гъвкава/твърда връзка.

Това е най-точния цитат който намерих... има и други разлики но те са конструктивни и не касаят автомобилите.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Стана дума за черната статистика в тази тема... е те тази определено си е просела да влезе в нея:
              http://vbox7.com/play:a9592799

Колко руса трябва да си, за да направиш подобно нещо?
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                Стана дума за черната статистика в тази тема... е те тази определено си е просела да влезе в нея:
                http://vbox7.com/play:a9592799

Колко руса трябва да си, за да направиш подобно нещо?
                И то арабията си настъпва педала
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от lancione Покажи съобщение
                  http://www.focus-news.net/?id=n1463468
                  Колега за какви постове ми говориш при положение,че аз му посочих камиона и ето за това става на въпрос защото пътя за морето е натоварен три месеца а тук така е целогодишно!
                  Мен ли питаш за какво говоря? И ти кога му го показа тоя камион, на кво разстояние от патрулката и беше ли я подминал вече
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Да събудим малко темата за новия пътен възел или кръгово движение край град Бяла. Имах честта вече да мина оттам. В събота пътувах от Русе до Бяла повече от 60 минути. Страхотен трафик и много изнервени шофьори, неправилни изпреварвания. Няма как да не е така, като си принуден да се движиш по продължителното надолнище в колона от камиони с ограничение на скоростта на 50 км в час. Във всеки един момент може този зад теб да не успее да спре, тъй като спирачките му може да не са ефективни . Пътни знаци и табели преди кръговото - колкото искаш, дори и легнали полицаи има. Самото кръгово - ужасно проектирано според мен. Помислено е за тези, които идват от страната на град Бяла, но не е помислено за тежките камиони, на които се налага да правят S образния пирует след продължителното спускане.
                    В неделя отново минах от там. За моя "неизненада" един тир си беше кротко полегнал в острова на една страна и от кабината му излизаха пламъци.
                    Искам само да отбележа - все още условията не бяха зимни - пътя беше сух и чист.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

Аз да кача една снимка от преди няколко часа на АМ "Тракия". За радост няма пострадали:
                      Attached Files

Comment

Working...
                      X