If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реши къде ще ти е масата и как ще се разположи килима спрямо нея. На мен ми се струва, че ще отиде още към вратата и откъм прозореца ще остане малко празно. След това седни и както си държиш нормално краката виж дали няма да се паднат точно на ръба на килима. Мен лично това ще ме дразни. Успех
Решено е, килима остава...днес започва огледа на нов полилей.
За пича оставил ми репутация "не ме кефеш", баце аман от анонимни комплексари (като ще оставяш мнение поне се представи)...какво и е лошо на темата, живея сам, и си обзавеждам сам апартамента, допитвам се щото не са 50 лв, че да ги преглътна ей така и после да сменям пак.
Решено е, килима остава...днес започва огледа на нов полилей.
За пича оставил ми репутация "не ме кефеш", баце аман от анонимни комплексари (като ще оставяш мнение поне се представи)...какво и е лошо на темата, живея сам, и си обзавеждам сам апартамента, допитвам се щото не са 50 лв, че да ги преглътна ей така и после да сменям пак.
Не се ядосвай за глупости, екстра се е получило
И аз живея и съм си го обзавеждал сам ама след твоите снимки ме е срам да покажа...
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Тъй като гледам търсиш мнения за интериора, аз пак да те питам, ти с това климатиче смяташ ли да се топлиш, щото ако да, се приготви за студ, големи сметки, шум и замръзнал външен топлообменик. Тия приказки за японските части са точно толкова верни, колкото, че и алфата е немска щом има бошовски части. Виж ако ти е само за охлаждане през лятото става криво ляво.
За килима моето мнение е, че се връзва с интериора, но килимите имат и друго предназначение и то е да внесат някаква артистичност или елемент на творчество- това обаче ти не си постигнал с този килим. Можеш обаче да го промениш това с някоя картина на стената- голички са. Ако обаче нямаш пари за истинско изкуство или приятел който би ти подарил такова, то по-добре избери качествена репродукция или постер в подходяща рамка, отколкото някакъв кич.
Като приключа и аз с ремонта,ще покажа какво съм направил...що не вземем да спретнем една темичка за интериорен дизайн в нашите домове(примерно)?
Съгласен съм за темата аз приключих с ремонта изкъртих целия апартамент и смених всичко по него като започнеш от външна изолация след това вътре теракота мрамор (коридор и хол) нова баня 2-стаи паркет плотове и первази от гранит нови врати и т.н.Сега е почти обзаведен нуждае се вече от техника някой друг килим и така ще пусна снимки да си изкажете мнението.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Тъй като гледам търсиш мнения за интериора, аз пак да те питам, ти с това климатиче смяташ ли да се топлиш, щото ако да, се приготви за студ, големи сметки, шум и замръзнал външен топлообменик. Тия приказки за японските части са точно толкова верни, колкото, че и алфата е немска щом има бошовски части. Виж ако ти е само за охлаждане през лятото става криво ляво.
За килима моето мнение е, че се връзва с интериора, но килимите имат и друго предназначение и то е да внесат някаква артистичност или елемент на творчество- това обаче ти не си постигнал с този килим.
За климатика през зимата няма страшно - едно гадже под юргана и ще се изпоти даже, тогава и на килимчето няма да обърне внимание.
При мен газафицирах с италянски кондензен котел IMERRGAS който ми захранва парното и топла вода отделно имам котлони на газ сега предстои и газова фурна.Котела се управлява от интерфейс чрез който могат да се настроя различни режими на работа в зависимост от външната и вътрешна температура.
П.П.ето тази секцийка много си я харесвам изработена по поръчка по индивидуален проект.
Тук мисля да съчетая с холов ъгъл(бяла кожа) и стъклена маса съответветно и по голям килим защото пода ми е мрамор и зимата е студ.Търся си и нов полилей че този е от предишното обзавеждане и стои само за присъствие.
За климатика всички това ми казват, а аз просто казвам: "позлвам го вече две години, на минус 20 мин зима си е вътре 23-24 градуса. Замръзвания никога не е имало. Климатаика не е отсега, тока не ме плаши, 12-ка е, клас А и съм адски доволен от сметките сложих преди месец още един в кухнята дори , и найстина е с япоснки компресор". Който не вярва да заповяда в нас С два климатика съм в нас, една печка си отоплявам балкона, щото там си готвя и бойлера си е винаги включен и сметката ми е не по-голяма от 160-180лв зимата, без да се изключват, за мен е приемливо ! Шум, еми никак не е шумен, не е осака или някое хитачи!
Преключих с банята, кухнята, саниране, пода, балкона, нови мебели, гардероб четерикрилен, че мн парцалки. Остава интериорни врати, ама по нататък ще е..
Картина е мн добра идея, обаче там ми е трудно, щото не искам некаква посредствена, а да носи символика. Пари за изкуство в умерени граници, че ме чака едно лсд и пералня със сушилня...
Сега ще вкарам някоя картина (мн добра идея), дори имам мн готини от NY си бях закупил две, някоя цветна ваза, голямо цветенце. Просто мн ми е кофти да дупча стените.
Колега darkknight стига глупости, давай смело...
За климатика всички това ми казват, а аз просто казвам: "позлвам го вече две години, на минус 20 мин зима си е вътре 23-24 градуса. Замръзвания никога не е имало. Климатаика не е отсега, тока не ме плаши, 12-ка е, клас А и съм адски доволен от сметките сложих преди месец още един в кухнята дори , и найстина е с япоснки компресор". Който не вярва да заповяда в нас С два климатика съм в нас, една печка си отоплявам балкона, щото там си готвя и бойлера си е винаги включен и сметката ми е не по-голяма от 160-180лв зимата, без да се изключват, за мен е приемливо! Шум, еми никак не е шумен, не е осака или някое хитачи!
Преключих с банята, кухнята, саниране, пода, балкона, нови мебели, гардероб четерикрилен, че мн парцалки. Остава интериорни врати, ама по нататък ще е..
Картина е мн добра идея, обаче там ми е трудно, щото не искам некаква посредствена, а да носи символика. Пари за изкуство в умерени граници, че ме чака едно лсд и пералня със сушилня...
Сега ще вкарам някоя картина (мн добра идея), дори имам мн готини от NY си бях закупил две, някоя цветна ваза, голямо цветенце. Просто мн ми е кофти да дупча стените.
Колега darkknight стига глупости, давай смело...
За климатикО , ако ти се занимава , мога със снимков материал и малко писане да ти обясна как се свалят предните панели за 30 -тина минути и да се пръснат цвета на стената ... става много ефектно
А отностно килима .... "лежи" супер
Comment