If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онзи ден акумулатора ме предаде, а е на 3 месеца и е хубава марка. Ако има някой в района на Княжево, ако може да ми услужи със зарядно. Като ми даде ток някой, колата запалва но след това загасва. Ще почерпя
Онзи ден акумулатора ме предаде, а е на 3 месеца и е хубава марка. Ако има някой в района на Княжево, ако може да ми услужи със зарядно. Като ми даде ток някой, колата запалва но след това загасва. Ще почерпя
Довечера ще потърся моето и ако го намеря мога да ти го дам. Проблема е че е ръчно правено и не знам дали не те е страх да ползваш такова...
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Закарай го на акумулатурджия да ти провери колата дали зарежда нормално!
Ако всичко е ОК вероятно проблема е в акумулатора и можеш да го смениш по гаранцията.
Ако имаш проблем със алтернатора- първо го оправи и след това зареждай акумулатора и карай. В този случай зареждането нама да ти реши проблема а има вероятност да скапеш акумулатора.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Закарай го на акумулатурджия да ти провери колата дали зарежда нормално!
Ако всичко е ОК вероятно проблема е в акумулатора и можеш да го смениш по гаранцията.
Ако имаш проблем със алтернатора- първо го оправи и след това зареждай акумулатора и карай. В този случай зареждането нама да ти реши проблема а има вероятност да скапеш акумулатора.
Не е там проблема. Сменях антифриза, не искаше да пали и го поизтормозих малко. Той е в гаранция, но няма как да го закарам.
И аз мисля, че е по-добрият вариант от зареждането ...
Ако няма кой да ти даде ток, не ме бърка да отскоча, ама тряя да врътнеш едно околовръстно да се позареди ...
Или да се разходиш до Перник ...
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
И аз мисля, че е по-добрият вариант от зареждането ...
Ако няма кой да ти даде ток, не ме бърка да отскоча, ама тряя да врътнеш едно околовръстно да се позареди ...
Или да се разходиш до Перник ...
Не е по добър, но върши работа
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment