Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешно търся зарядно за акумулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешно търся зарядно за акумулатор

Онзи ден акумулатора ме предаде, а е на 3 месеца и е хубава марка. Ако има някой в района на Княжево, ако може да ми услужи със зарядно. Като ми даде ток някой, колата запалва но след това загасва. Ще почерпя

Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщение
    Онзи ден акумулатора ме предаде, а е на 3 месеца и е хубава марка. Ако има някой в района на Княжево, ако може да ми услужи със зарядно. Като ми даде ток някой, колата запалва но след това загасва. Ще почерпя
    Довечера ще потърся моето и ако го намеря мога да ти го дам. Проблема е че е ръчно правено и не знам дали не те е страх да ползваш такова...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Закарай го на акумулатурджия да ти провери колата дали зарежда нормално!
      Ако всичко е ОК вероятно проблема е в акумулатора и можеш да го смениш по гаранцията.
      Ако имаш проблем със алтернатора- първо го оправи и след това зареждай акумулатора и карай. В този случай зареждането нама да ти реши проблема а има вероятност да скапеш акумулатора.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Закарай го на акумулатурджия да ти провери колата дали зарежда нормално!
        Ако всичко е ОК вероятно проблема е в акумулатора и можеш да го смениш по гаранцията.
        Ако имаш проблем със алтернатора- първо го оправи и след това зареждай акумулатора и карай. В този случай зареждането нама да ти реши проблема а има вероятност да скапеш акумулатора.

Не е там проблема. Сменях антифриза, не искаше да пали и го поизтормозих малко. Той е в гаранция, но няма как да го закарам.

Comment

Ако не намериш зарядно пробвай да се зареди сам като я запалиш с кабели и я покараш. Иначе имам зарядно но е в Младост.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

И аз мисля, че е по-добрият вариант от зареждането ...
            Ако няма кой да ти даде ток, не ме бърка да отскоча, ама тряя да врътнеш едно околовръстно да се позареди ...
            Или да се разходиш до Перник ...
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
              И аз мисля, че е по-добрият вариант от зареждането ...
              Ако няма кой да ти даде ток, не ме бърка да отскоча, ама тряя да врътнеш едно околовръстно да се позареди ...
              Или да се разходиш до Перник ...
              Не е по добър, но върши работа
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Благодаря на отзовалите се Колега от форума ми даде и сутрунта запали само дето свети лампичката на захранването на таблото.

Comment

Благодаря на отзовалите се Колега от форума ми даде и сутрунта запали само дето свети лампичката на захранването на таблото.
                  Лампичката с акумулаторчето ли ? Ако свети тя значи имаш проблем с зареждането.
                  sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Ндааааа. виж пост №3. Написал съм че е редно да се провери.
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                    X