Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобил на годината - крайно класиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автомобил на годината - крайно класиране

Излезе и крайното класиране на Автомобил на годината 2011.
    Nissan Leaf - японският еко автомобил калкулира 257 точки, с което заслужи престижната награда Кола на годината 2011 (Car of the Year 2011).

След него в класацията се нареждат съответно Alfa Romeo Giulietta с 248 точки и Opel Meriva с 244 точки.

Алфа Ромео Жулиета е втора в класирането, това си е истински повод да се поздравим. Ето и пълната информация относно Автомобил на годината 2011.
    http://www.automedia.bg/news/article_11387.html

Да се поздравим че една настъпана кола , приличаща на джапанка е преди Жулиета !?!.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Е те награждават идеята в случая... инак тоя Нисан нищо особено не представлява.
      Макар, че тая идея ... ми то що не им пращат направо концепти, все толкова ще са използваеми колкото нисанчето в над 90% от държавите.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

С това, че Нисан-чето спечели приза, според мен искат да надъхат всички автомобилостроители да се ориентират в тази област, защото това е бъдещето, просто технологията е спечелила наградата, не че самия Нисан представлява нещо особено.
        За мен Нисан трябваше да участва в съвсем друга категория автомобили - еко и тогава щеше да излезе Алфа на първо място.

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
          С това, че Нисан-чето спечели приза, според мен искат да надъхат всички автомобилостроители да се ориентират в тази област, защото това е бъдещето, просто технологията е спечелила наградата, не че самия Нисан представлява нещо особено.
          За мен Нисан трябваше да участва в съвсем друга категория автомобили - еко и тогава щеше да излезе Алфа на първо място.
          Надъхват по скоро нас балъците да ги пазаруваме тея електро......
          Само не зная кое му е еко-то на производството на електроенергия

Иначе Алфичката си е пред конкурентите.
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

И лека полека, нещата се изместват в някаква неправилна посока за мен лично. Какви са тези експерти, които смятат Жулиета за първата истинска алфа и Дачия дъстър за някакъв фаворит. Ха ха ха.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

швейцарски експерти)))
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Реално погледнато наградата е по-скоро политическо решение за стимулиране на производството на електрически автомобили. А и все пак това е най-най-серийният изцяло електрически автомобил. Дъстера от друга страна е много джипка за малко пари. Въпреки, че не мога да приема да наричам неудачиите автомобили, което си е така си е така.

Жулиетата е победител в действителност. Браво.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Нито една от номинираните коли..Но ако трябва да се избира измежду тези 7 (Alfa Romeo Giulietta, Citroën C3/DS3, Dacia Duster, Ford C-Max/Grand C-Max, Nissan Leaf, Opel/Vauxhall Meriva and Volvo S60/V60) Дачията трябваше да е на първо място. А швейцарските експерти избират електромобила заради тяхната Тесла.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                    Надъхват по скоро нас балъците да ги пазаруваме тея електро......
                    Само не зная кое му е еко-то на производството на електроенергия

Иначе Алфичката си е пред конкурентите.
                    И аз така си мисля, да не говорим, че екото винаги е по съкпо, води до по големи производствени разходи и оттам замърсява като цяло повече. Еко двигател, основан на някакъв друг тип гориво, на тоя етап няма да има, докато има петрол, просто никой не се интересува от нищо, освен от пари.
                    А за алфата супер и класа над другите автомобили.Отедлно е с Еуро 5 и с най висок клас на сигурност в компактния клас.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 19:12.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Б***И и ГРОЗИЛА тоя Нисан............
                      sigpic
                      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                      147 JTDm 140-Малката манекенка
                      GT- JTDm 150

Comment

То тоя Нисан не прилича на нищо бе колеги
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

С тия изпъкналите фарове мутиралия Датсун ми приличица в лицето на котка сгазена от ТИР .
                          Last edited by siniqtzmey; d.m.y г., 14:02.
                          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                            С тия изпъкналите фарове мутиралия Датсун ми приличица в лицето на котка сгазена от ТИР .
                            Сакън - недей , че тя и Жулиетата е бая изцъклена, та все я снимат изотзадзе , бая грозобайзерче си е - почти колкото ланчата от подписа ми
                            Last edited by Zarini; d.m.y г., 23:49.
                            Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                            Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Зарини тя Жужата е мега красавица отпред всравнение със сръх-еко Датсунът.И защо обиждаш така Либрата с тези кръгли фарове си класика и повече ми харесват от Дедрите .
                              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Working...
                              X