Известие

Collapse
No announcement yet.

Не излизат реални километри при диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не излизат реални километри при диагностика

Здравейте колеги,
    днес си купих кабел за диагностика успях да се вържа с ЕКУ-то и да видя всичко друго освен това което наи-много ме интересуваше РЕАЛНИТЕ КИЛОМЕТРИ.
    Пробвах с алфадиаг и фиатекускан но и на двете програми твърдо пише 0км. Ако случайно се е случвало на някого това нека сподели опита си(надявам се да има решение).
    Last edited by See7heEviL; d.m.y г., 19:27. Основание: ПРАВОПИСНА ГРЕШКА
    Алфа 147 1.9JTD 16V

Дай малко инфо от къде си купи кабела и колко струва

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от See7heEviL Покажи съобщение
      Здравейте колеги,
      днес си купих кабел за диагностика успях да се вържа с ЕКУ-то и да видя всичко друго освен това което наи-много ме интересуваше РЕАНИТЕ КИЛОМЕТРИ.
      Пробвах с алфадиаг и фиатекускан но и на двете програми твърдо пише 0км. Ако случайно се е случвало на някого това нека сподели опита си(надявам се да има решение).
      Сменян ти е компютъра, или тия които са връщали километража са били от професионалистите
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Благодаря за изказаното мнение.
        Като се замисля датата на последен флаш на еку-то беше 2 год. след като е произведена колата.
        Поздрави
        Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Сменян ти е компютъра, или тия които са връщали километража са били от професионалистите
          Ако са от професионалистите, не би ли трябвало километрите на компютъра и тези на километража да са едни и същи?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Ако са от професионалистите, не би ли трябвало километрите на компютъра и тези на километража да са едни и същи?
            Ми те "непрофесионалистите" изобщо не могат да пипнат реалните километри в ЕКУ-то, пък така тия ако с успели да сложат там нулата, то им стига Като не можеш да видиш нищо друго освен това на таблото ходи разбирай на колко е е действителност

Въпреки, че не съм сигурен дали всъщност е такава причината да му пише нула на колегата...
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
            X