Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе ние се майтапиме, ма май.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам един въпрос лъм колегатс М-джет - Колко пъти до сега в Германия са те спряли за проверка на изгорелите газове на пътя - там имат много повече подвижни лаборатории
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

там не карат руски изгнили кошници модел 1982 година производство...не можем да се сравняваме с тях, а можем само да се опитваме да ги догоним
      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Оф.......

Абе , само ,ще ви кажа, че ако утре мене ме спрат и ми иЗмерат гаЗовете и сам над нормата ДИРЕКТНО ми спират колата от движение. И това е в Германия Значи, смятайте , че и в БГ ше стане така. А тоя Закон идва от ЕС

И раЗберете, че ЕС Законите стят над националните. Ти може къто си искаш Закон да имаш, но има ли друг такъв който да регулира това нещо на ЕС равнище, се прилага ЕС Закона.........
        А приемат ли ЕС конституцията.................не мие ясно За кво ше имаме правителство тогава, то ше може да определя кой пътен Знак каде да седи само
        Така, че стягайте се.С философстване нищо няма да стане

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
          Оф.......

Абе , само ,ще ви кажа, че ако утре мене ме спрат и ми иЗмерат гаЗовете и сам над нормата ДИРЕКТНО ми спират колата от движение. И това е в Германия Значи, смятайте , че и в БГ ше стане така. А тоя Закон идва от ЕС

И раЗберете, че ЕС Законите стят над националните. Ти може къто си искаш Закон да имаш, но има ли друг такъв който да регулира това нещо на ЕС равнище, се прилага ЕС Закона.........
          А приемат ли ЕС конституцията.................не мие ясно За кво ше имаме правителство тогава, то ше може да определя кой пътен Знак каде да седи само
          Колко години шофираш в Германия и колко пъти до сега са ти мерили газовете на пътя Толкова ли е трудно да кажеш - никога
          Може просто да искаме да си преценим шансовете за спиране например - знам аз кои закони са над националното законодателство. Искам кратак отговор - ти досега за изгорели газове на пътя не си проверяван , а закона си го има в Германия
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Мобилните лаборатории могат да ви измерят и колко са ви изгорели буталата и колко ви е паднал емаила от зъбите, така че не си мислете че с един бус немоа измерат у грешка голяма сте
            Нека докарат лабораторията,ше видиме ние таа работа...
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Оф.......

Колко години шофираш в Германия и колко пъти до сега са ти мерили газовете на пътя Толкова ли е трудно да кажеш - никога
              Може просто да искаме да си преценим шансовете за спиране например - знам аз кои закони са над националното законодателство. Искам кратак отговор - ти досега за изгорели газове на пътя не си проверяван , а закона си го има в Германия
              и кво значение има дали шанса ти е 1 на 100000 дори като ти се случи точно на теб
              друг е въпроса, че тоя закон в България означава повече рушвeт за катаджиите

Comment

Ами, не, не са ме спирали, ама прегледа тук не е като в БГ да го минеш с 20 лева ........

Тука така хубаво ти преглеждат колата, и така хубаво ти иЗмерват гаЗовете, че се предполага, че до следващия преглед всичко ше е ОК. И подкупи , дори и 500 еуро да дадеш, не вЗимат............каЗвам го от личен опит. пробвано е хем с поЗнати. А не вЗимат щото стане ли евентуално мяу , ти Завеждат дело За иЗмама срещу държавата, а там предполагам се сещаш, че го отнасяш яко...

Освен това тук такива беЗумни кошове не се движат по пътищата, все пак да не Забравяме, че ние обираме боклука който тук е хвърлен на бунището/моргата........абе тъжно е ама е факт

Comment

абе те пак че не са те арестували...до колкото знам мерките срещу опдкуп са страшни и дори при тънкия намек да им дадеш пари те арестуват и те съдят по бързата процедура

Comment

Ами, не, не са ме спирали, ама прегледа тук не е като в БГ да го минеш с 20 лева ........

Тука така хубаво ти преглеждат колата, и така хубаво ти иЗмерват гаЗовете, че се предполага, че до следващия преглед всичко ше е ОК. И подкупи , дори и 500 еуро да дадеш, не вЗимат............каЗвам го от личен опит. пробвано е хем с поЗнати. А не вЗимат щото стане ли евентуално мяу , ти Завеждат дело За иЗмама срещу държавата, а там предполагам се сещаш, че го отнасяш яко...

Освен това тук такива беЗумни кошове не се движат по пътищата, все пак да не Забравяме, че ние обираме боклука който тук е хвърлен на бунището/моргата........абе тъжно е ама е факт
                    Е, това исках да знам. Пък аз до година - две, дано си взема нова кола - макар че и сегашната ми е в нормите
                    А относно прегледа - дано станат добри - щото аз сега сам си плащам да я прегледат два пъти годишно, за да съм сигурен в спирачките , окачването и т.н.т само дето си плащам за прегледа на колата. Ей сега могат да ме спрат на пътя и да ми направят преглед и ще съм спокоен.
                    ОПС - не точно - нямам апртечка

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
                      това се прави в пунктовете колега...макар че няма да се учудя ако измислят нещо и за това
                      знам кво се прави в пунктовете колега... питам бобо щом твърди че могат да ми измерат кога съм ял таратор миналия месец дали могат да ми видат спирачките с тая подвижна лаборатория или там квото е?
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                        Първоначално публикувано от 50 cent
                        това се прави в пунктовете колега...макар че няма да се учудя ако измислят нещо и за това
                        знам кво се прави в пунктовете колега... питам бобо щом твърди че могат да ми измерат кога съм ял таратор миналия месец дали могат да ми видат спирачките с тая подвижна лаборатория или там квото е?
                        е то това е въпрос на предполужения
                        едва ли някой може да ти отговори със сигурност преди да са ги въвели официално

Comment

Според Зависи каква е лабораторията

Има такива дето имат стенд не само За спирачките , ами и За амортесиорите, прегледа е точно 5 минути в полеви условия

Comment

Според Зависи каква е лабораторията
                            Е там е проблема няма закон, който да урежда подвижни лаборатории - сега търсих в Апис6 -актуализиран преди 2 дни (последния брой на ДВ) Макар че от КАТ могат да ти правят преглед на пътя - там имаше нещо регламентирано, но пък КАТ нямат наредба , закон правилник за допустим и емисии и уредено право за проверка на пътя

Comment

демек а стига разлайвали кучетата за глупости
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз вчера във Видин видях едно такова бусче...така, че да се стягат тия с търялясниците....

Ако разкарат баракудниците от улиците ще черпя
                                sigpic
                                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                                X