Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе ние се майтапиме, ма май.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добро , убава лабораторийка .... обаче търсих и не намерих колко трябва да са изгорелите газове и колко трябва да е шума ....някой може ли да ме осветли ?

Comment

Зададени са от Завода проиЗводител и варират в Зависимост от мотора.

Ето пример

Фиат Мареа 1.9ТурбоДиЗел 100 Евро 2 каталиЗатор, Евро екологичен номер 26

Хм, май не мога да го преведа на БГ
      Ето какво най общо пише в документа За иЗдържан тест

Значи температурата на маслото
      Свободни обороти 800 до 930 иЗмерени 886
      Регулирани обороти 4600 до 5050 иЗмерени 4739
      РяЗко подаване на гаЗ между 880 и 4750
      1ви път 1.67 сек
      2ри път 1.62 сек
      3ти път 1.67 сек

Няква дума дето не я Знам < Макс.стоиност 0.5 иЗмерено 0.4
      Аритметична средна стойност на горната дума < Макс.стойност 1.16 иЗмерена 0.36

Сонда диаметър 10мм
      Ауспух диаметър 70мм

Абе, ше отида в понеделник да питам в серЗа точно кво мерят
      За евро 1,2,3,4 и ако мога ще сканирам бележките, че са ми като на китайски

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
        Зададени са от Завода проиЗводител и варират в Зависимост от мотора.

Ето пример

Фиат Мареа 1.9ТурбоДиЗел 100 Евро 2 каталиЗатор, Евро екологичен номер 26

Хм, май не мога да го преведа на БГ
        Ето какво най общо пише в документа За иЗдържан тест

Значи температурата на маслото
        Свободни обороти 800 до 930 иЗмерени 886
        Регулирани обороти 4600 до 5050 иЗмерени 4739
        РяЗко подаване на гаЗ между 880 и 4750
        1ви път 1.67 сек
        2ри път 1.62 сек
        3ти път 1.67 сек

Няква дума дето не я Знам < Макс.стоиност 0.5 иЗмерено 0.4
        Аритметична средна стойност на горната дума < Макс.стойност 1.16 иЗмерена 0.36

Сонда диаметър 10мм
        Ауспух диаметър 70мм

Абе, ше отида в понеделник да питам в серЗа точно кво мерят
        За евро 1,2,3,4 и ако мога ще сканирам бележките, че са ми като на китайски
        Усети ли се , че нищо не каза ? ... Я дай пример за Пунто ГТ , че да сравня там некви времена ли ..абе квото написа ....

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Аз вчера във Видин видях едно такова бусче...така, че да се стягат тия с търялясниците....

Ако разкарат баракудниците от улиците ще черпя
          Те с тях ще почнат
          Тази година им взеха 200 лв. за ГО и нови номера, а догодина ще ги спрат от движение
          Българска работа ...
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
            Аз вчера във Видин видях едно такова бусче...така, че да се стягат тия с търялясниците....

Те с тях ще почнат
            Тази година им взеха 200 лв. за ГО и нови номера, а догодина ще ги спрат от движение
            Българска работа ...
            Ти да не мислиш , че лесно се купува нова :-ца БМВ ? Пара се иска

Comment

Първоначално публикувано от jorko
              Първоначално публикувано от Dodo 155

Те с тях ще почнат
              Българска работа ...
              За съжаление си прав
              sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
                Първоначално публикувано от jorko
                Първоначално публикувано от "Dodo 155":224eof2h

Те с тях ще почнат
                Българска работа ...
                За съжаление си прав [/quote:224eof2h]

А човешки живот като се отрепе някой заради някоя баракуда, как се връща
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

От гледна точка на правото ако автомобила е с повишена концентрация на гадости от ауспуха, то това е административно нарушение, следователно минава по административен процес.

Което ще рече, че някой компетентен (който има право) трябва да го констатира и да събере доказателства!

Е те тука нещата много ще им се усложнят. Сега катаджиите пишат актове и после падат в съда като зрели круши, защото не си изпипват доказателствата. Ако искат да пишат сериозни актове за минимални нарушения трабва да викат сума ти експерти, което не им се връзва нито като време нито като доходи. Например за един спукан картер преди да пише акт за несъобрзене скорост трябва да викне сумати хора, които обслужват само тежките ПТП-а. За това не ги вика и после в съда чупи пръсти. Така е за какво ли не. Най-тежко им е когато обжалваш наказателното постановление чрез негови издател. Тогава той трябва да предостави в съда доказателствата, на база на които е издал наказанието и тогава започва въпроса Абе къде сбъркахме.

Ето пример - как ще ти замерят колата? Моля запалете автомобила! ОК включвам имобилайзера - Ми той не пали, разва ли се.

И кво ще направи органа? Има ли нарушение или не? Дали ако реши да ти откара колата да я оправят и да я замери ще е валидно? Дали ще може да си позволи независима експертиза за момента, в който колата е била в движение какви са и били газовете? Дали е спазен реда за събиране на доказателства?

Общо взето за да направят нещо сериозно като обвинение на всяко макар и малко нарушение или предполагаемо такова трбява да обръщат внимание като на престъпление по наказаетлния кодекс. да събират сериозни доказателства и пр.

Е това скоро няма да стане, защото в курсовете по адмимистративно право органите явно се забавляват и не учат сериозно, а да ги научат на право тези хора е невъзможно, а и няма как да ги сменят.

Това ми дойде на прима виста като идеи, кой знае колко вратички има още.

Comment

Предлагам все пак да не забравяме в коя държава живеем и какъв ни е стандарта. Сигурно съм малцинство ама смятам че никой не ме е питал искам ли да влизам в европейския съюз пък и като ще им приемаме негативните за нас правила що не вземем и да им приемем и придобивките. Някак си ми е малко невъзприемчиво като ми задават за пример Германия в която хората взимат в пъти повече от нас. Пък и може някой да скочи на бой ама у нас много повече хора загиват в катастрофи с нови колизащото някой дришльо се е обявил за цар на пътя.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                      Предлагам все пак да не забравяме в коя държава живеем и какъв ни е стандарта. Сигурно съм малцинство ама смятам че никой не ме е питал искам ли да влизам в европейския съюз пък и като ще им приемаме негативните за нас правила що не вземем и да им приемем и придобивките. Някак си ми е малко невъзприемчиво като ми задават за пример Германия в която хората взимат в пъти повече от нас. Пък и може някой да скочи на бой ама у нас много повече хора загиват в катастрофи с нови колизащото някой дришльо се е обявил за цар на пътя.
                      Много си прав даже
                      Обаче не Забравяй, че Бай Ганьо е куче дето много лае но не хапе

Дори Румънците вече са по добре от нас, ама те раЗстреляха Чаушеско, а ние на Плешивия му пръднахме на оная работа, а внуците му вместо да са в ПандиЗа, едната е депутат, а другия го раЗдава гъЗар с Порше...

Comment

Working...
                      X