Известие

Collapse
No announcement yet.

Шаблон Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шаблон Alfa Romeo

Здравейте! Скоро си направих кожен салон на мойта алфичка и искам да сложа надпис на предните седалки "Alfa Romeo". Но нз как да стане!Искам да намеря шаблон с надписа,да го наложа на облегалката и да напръскам с винил,а отдолу да си излезе само надписа!Ако може някой да помогне с такъв шаблон,ще съм благодарен,понеже сигурно ще е ,малко трудно заради някои отделни части на надписа,които трябва да се задържат,за да се получат буквите. Благодаря предварително!!!
    Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Оригиналния е бродиран.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
      Здравейте! Скоро си направих кожен салон на мойта алфичка и искам да сложа надпис на предните седалки "Alfa Romeo". Но нз как да стане!Искам да намеря шаблон с надписа,да го наложа на облегалката и да напръскам с винил,а отдолу да си излезе само надписа!Ако може някой да помогне с такъв шаблон,ще съм благодарен,понеже сигурно ще е ,малко трудно заради някои отделни части на надписа,които трябва да се задържат,за да се получат буквите. Благодаря предварително!!!
      не се вкарвай във филми - няма да стане с каквото и да го напръскаш - ще се изтрие за седмица а докато направиш шаблона ще ти се разкаже играта а и бас държа, че нямаш точка от която да го центрираш ... не се занимавай
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Имаш ЛС.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Оригиналната емблема знам,че е бродирана.Аз искам ръкописния надпис "Alfa Romeo" но без бродерия.
          А за надписа с винил не варвам да се изтрие бързо,защото тоя спрей за такова нещо е конструиран,но колегата е прав за това,че шаблона ще ми разкаже играта.Не ми ражда главата как може да се получи и за това моля за помощ! С някаква щампа,като печат може би :s
          Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Няма нищо сложно в шаблона. В първата рекламна агенция ти правят какъвто искаш надпис и колкото голям искаш. Даже ще ти го направят на залепящо се фолио - лепиш и пръскаш, няма да има нужда да го държиш с една ръка докато пръскаш
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
            X