Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ми е суджука?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде ми е суджука?

То ги гледах такива теми само по "телевизора".

Малко пластмаса за мезе. Ама като гледам и цвета й предполагам, че е сложена за оцветяване на суджука при естественото й гниене.

Чудя се дали да пробвам да се занимавам с разните му институции, или...

Все пак ако имате желание избягвайте продуктите на въпросната фирма.

Имаме си проверен (за сега без издънки) производител, ама жената като се хванала за етиката, че й харесал, ха сега да яде
    Нищо де пръв и последен път от въпросния производител, това я ясно.

Само се чудя дали след 500 суджука си сменят машините, защото изчезват безследно

A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    То ги гледах такива теми само по "телевизора".

Малко пластмаса за мезе. Ама като гледам и цвета й предполагам, че е сложена за оцветяване на суджука при естественото й гниене.

Чудя се дали да пробвам да се занимавам с разните му институции, или...

Все пак ако имате желание избягвайте продуктите на въпросната фирма.

Имаме си проверен (за сега без издънки) производител, ама жената като се хванала за етиката, че й харесал, ха сега да яде
    Нищо де пръв и последен път от въпросния производител, това я ясно.

Само се чудя дали след 500 суджука си сменят машините, защото изчезват безследно

тука единствено ножа ме кефи ...
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Това си е за жалба в ДВСК.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Според мен колега може да се обърнеш към институциите. Не че ще се засилят, ама все пак. Ако имаш време може да прескочиш до някой офис на фирмата да ги навестиш, да ги информираш че възнамеряваш да ескалираш проблема на по-високо ниво....
        не е истина скоро и кубинки ще започнем да намираме с тия мезета
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Стига своеволия, стига мълчание, стига "нищо няма да стане". Няма как да разбереш, че няма да стане нищо, ако не предприемеш нещо. Моя съвет е да се обърнеш към съответните институции и малък шанс да има си заслужава.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Комисията за защита на потребителите. С касовата бележка от къде е купен евентуално. Там нещата са много сериозни за производителя.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Баси а дали се замисляте колко неща дето не са за гледане и мирисане ядем дето дори не се и виждат - таа пласмаска поне ще си я махне чиляк, а другото....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Продуктите на best farm ги засичам предимно в Penny-то, защото са си най-евтини по принцип. И аз се излъгах веднъж да купя една сушеница от тая фирма, но след фалшивия и вкус повече нищо с тая марка няма да купя.

P.S. Я сподели доволен ли си от тоя керамичен нож и вярно ли е, че вкусът на мезета и прочее е по-добър
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

"Best farm" е марка на "Кауфланд" и до тук всъщност ще спра. Ще добавя само, че цената е наполовина на аналогичните продукти на "нормалните" марки.
                  Или с две думи - не стават!
                  Last edited by bager; d.m.y г., 18:19.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    Комисията за защита на потребителите. С касовата бележка от къде е купен евентуално. Там нещата са много сериозни за производителя.
                    Баш. И възможно повече хора да скачат да си търсят правата, вместо да казват "бе не ми се занимава", "нищо няма да се случи"... щото заради това пораженческо поведение, производители, търговци, че и институции постоянно те навеждат да си им със задника към тях и дори го правят нагло.

Днес, с усмивка установих, че кабелния ми оператор ме е обезщетил с 8 лв от таксата, защото заради тяхна безумно тъпа грешка, 4 денонощия нямаше сигнал - объркали ми номера на картата. Първоначално ми отговориха на жалбата, че след проверката им, установили, че служители им реагирали своевременно. То 4 дни не дойде никой, а от кол центъра никой не се сети да ме пита за това, чак при 5-то обаждане мацката съобрази да пита за това... и аз на тази "своевременна реакция" като подпалих и ги подбрах кво пише в договорите им, по членове и алинеи... та станаха по-мазни от олио, извинения, приспаднали сме ви тази сума... бла бла...

Преди няколко месеца пък от ЧЕЗ така звъняха да се извинят и да информират, че ще приспадат грешно начислената сума при смяна на електромерите.

И в двата случая, без да си потърсиш правата, проблема ще потъне.

ПС - А тази марка за сефте я виждам, ама след споменаването че били "най-евтините", ми става ясно...
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Ето перфектната комбинация ... бабеков суджук и червено вино ... Нямам спомен на коя фирма е суджука ... беше 15-16 лв./кг. но е много добър !
                      Attached Files
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Суджука, касовата бележка и пластмасата... та право в КЗП.
                        Аман от недоклатено производство на хранителни продукти.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Вземаш едно прасенце и едно теленце,гледаш ги,после правиш суджуци и ги провесваш на терасата.После пишеш във форума къде живееш.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Що не вземеш да си направиш сам малко суджучета - аз отвреме-навреме през 2-3 г. си правя, ей така за пинчаровка. Друго си е като седнеш да си пиеш ракийката и когато се присетиш, да сложиш нещо такова на дъската и да си резваш лекичко.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Ми аз не знам от коя страна са коли прасето бре.Кумеца го бяха изработили така,откраднаха му ги от терасата на втория етаж.С въдица ли с кво ли...Обаче му бяха оставили един.Пък колкото до качеството на купешките...ужас.Не ми се мисли какво има вътре.Ама докато има закони с вратички тъй ще е.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X