If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първо, незнам с какъв акъл си купил нещо на което пише БЕСТ ФАРМ..все едно да пише на него Фармвил или Хепи Фарм..
Лично аз първо бих се обадил на производителя за да му съобщя за проблема (на мен ми прилича на част от каса за месо това парче пластмаса, такъв им е цвета) и да затегнат контрола. И нали леко да намекна,че ще се свържа с съответната комисия. Това ще е достатъчно.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Орехите - все още държат добро ниво.
ЕлитМес Минев - В. Търново - доста добро ниво.
Тандем - за доста неща са ненадминати.
Това са личните ми наблюдения в сферата
Инак Бони май са единствените които имат право да правят Карловска луканка, тази в картонените кутии е доста добра, попадал съм на хубава тяхна свинска пастърма, както и кремвирши пушени по новия стандарт - но други неща техни са доста съмнителни.
КФМ нещо не ми допадат на вкус...
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Точно пък от тея орехи взех веднъж и ми харесаха горе- долу но не особено,а на втория път такива боклуци бяха, че повече няма да ги купя никога !!!!
Има една фирма " Лотос" Димитровград които правят доста добри неща-всъщност съм пробвал тези два тяхни продукта Филевска пуска и Филевски бабек и са доста добри ......
Всичките са мръсници - започват в началото добре и впоследствие стават като другите, но и какво можем да очакваме като знаем, че месото от което се правят е безвкусно, наблъскано с антибиотици и всякакви други химии.
Важната част... от доста време пия предимно водка, бира и тук там бяло вино.
Ракията не ми понася, червеното вино ми прави гадни киселини, скочове, уискита и подобни... прекалено ми бият на ракия, джин не обичам, коняк... абе по изключение
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Всички части са важни. С добро мезе има и добро пиене. Аз наблягам само на "чисто месце бе серсемино" не купувам луканки салами кренвирши и други от тоя сорт. Виж пастърма, шунка от бут, филе елена,бекон и от този сорт.Знаеш че каквото месото такова купуваш. А от другата част най вече ракийка.Ако няма домашна купешка, но проверена примерно 100войводи или Кайлъшка гроздова.
Ха наздраве и колегата да джитне едно уведомление до съответните органи, пък дано го обезщетят, защото това си е преебавка на населението опс поправка електората
sigpic Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г
Да добавя,че и аз съм попадал на подобен случай и така или иначе гледам сте го подхванали на марки-при мен беше също луканка "клевър" от Била.Парче зелена пластмаса със същите размери...може би малко по-голямо
Comment