Известие

Collapse
No announcement yet.

Илачи и ракийка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Илачи и ракийка

Боледувам от два месеца и съм на границата между здравите и болните. Тоест не ми вярват и аз вече не си вярвам.
    Днеска ми омръзна от илачи и лекарско внимание и реших сам да се лекувам.
    Сипах си една ракийка, с опция за още няколко, НО...
    Наблюдателите викнаха:
    Алкохола вреди на лекарствата!
    Понеже имам криминално мислене, изревах:
    Лекарствата вредят на алкохола!
    Та как мислите!
    Да си сипя ли още една или да ми надупчат задника с още една...
    От първата ми става добре, а от втората само ме боли!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Една вътрешно и една за външно приложение., След това одеяло, изпотяване, преобличане, сън.
    Утре пак. С питателна и лесно усвояема храна плюс много течности в понеделник си ок.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Майтапа майтап... ама има медикаменти които от 40 гр. алкохол стават силно токсични.
      Има такива които утрояват действието на алкохола (и нанасят 5 пъти по тежки поражения на черния дроб).

Та когато не си наясно... по-добре не мешай двете неща, то обикновено на листовките пише... поне четете - не вреди
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Там изрично пише, че алкохола отслабва само действието им, а не че има странични ефекти!
        Друга ми беше нисълта!
        Дали да си моря душицата или да взема нещата в мои ръце, защото от многото грижи се почувствах като "общинското дете" на наш известен автор!
        Тия ме умориха от грижи, бе!
        То на жената пациентите никога не се оплакват, ама аз все още съм жив!
        Колегите и обаче ме "обгрижиха" с три отвратителни инжекции на първо време и аз накрая гласно запротестирах!
        Сега им правя сечено, щото не ме виждат!
        Та да спазвам предписанията им или да си умра от естествена смърт след 60 години!
        Туй е въпроса
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Да ти кажа аз се смея,ама то не е шега работа...едно от 2-те ми напивания до сега е точно от прием на алкохол след антибиотик ....
          не помня как съм се прибрала,как съм си легнала у дома и колко дена съм сапала ...

Обаче ако не взимаш силни лекарства една греяна ракийка или едно винце няма да навредят,даже напротив
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

Аз бих повторил, даже потретил, че и повече. Хората са го казали - "Всичко идва от нередовно пиене"
            http://hopenhagen.org/

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Алкохола вреди на лекарствата!
              Лекарствата вредят на алкохола!
              Та как мислите!
              Спри и двете.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега в кръга на майтапа : Ако си болен от заплес спирай лекарствата и карай на ракийка ще ти мине веднага.
                В кръга на сериозното : Не смесвай лекарства с алкохол. Първо приключи с лечението и тогава алкохола.
                sigpic
                Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първо греяна ракия с гореща супа и люти чушки и ако оживеш почвай с лекарствата.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Като ти е сладко си пийвай, няма да се живее вечно я.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Най-напред илачите,пък пиенето няма да ти избяга.Червеното вино е полезно за здравето.А здравето е необходимо,за да се пие ракия.
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ами като си решил, тая вечер му удари още една две, ама от утре спазвай режима, за да си здрав за празниците и да си пиеш както му се полага
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Пробвай двете - след чашка по инжекция, пък има доста хора на антибьотик, а си злоупотребяват..., нека им е зле. И наздраве
                          Arena Coast Customs

Comment

при мен принципа е по добре да си пиян отколкото трезвеник.тоест ако си болен с някакви болки поне да знаеш че е от алкохола

Comment

Ако си мъж бъди мъж и се дръж сериозно ,ако не - можеш си пиеш и да с хленчиш коолкото си искаш!
                              Алкохолът не прощава дори и най добрите си приятели!
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                              X