ЧРД, много радост, успехи и гаЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ !!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЧРД на D-I-V-A-K-A!!!
Collapse
X
-
Много благодаря на всички за пожеланията, много ме зарадвахте, а пък аз ви пожелавам, всичко което сте написали да ви се сбъдне и на вас. А Марио, кога каза, че ще ми го подариш, аз джантите ще си ги оправя, айде чакам си ключовете, че да те повозя малкоОще венъж благодаря на всички за хубавите пожелания
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеМного благодаря на всички за пожеланията, много ме зарадвахте, а пък аз ви пожелавам, всичко което сте написали да ви се сбъдне и на вас. А Марио, кога каза, че ще ми го подариш, аз джантите ще си ги оправя, айде чакам си ключовете, че да те повозя малкоОще венъж благодаря на всички за хубавите пожелания
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Аз малко позакъснях, защото чак сега виждам темата, но никога не е късно за пожелания.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Пожелавам ти да си жъв и здрав. Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да сведеш, трудно е да продължиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Ако найстина е така, да победиш ти пожелавам.
Comment
Comment