Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧРД на D-I-V-A-K-A!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ЧРД, много радост, успехи и гаЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ !!!!
    Arena Coast Customs

Comment

Ч.Р.Д. Да си жив и здрав Ачо! Всички мезти да ти се сбъднат и да не се оттървеш от здраве, късмет, любов, късмет и много пари!!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Много благодаря на всички за пожеланията, много ме зарадвахте, а пък аз ви пожелавам, всичко което сте написали да ви се сбъдне и на вас. А Марио, кога каза, че ще ми го подариш, аз джантите ще си ги оправя, айде чакам си ключовете, че да те повозя малко Още венъж благодаря на всички за хубавите пожелания
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Честит Рожден ден!Жив и здрав!
          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

да си жив и здрав и много преформанс
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Честит Рожден ден!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                Много благодаря на всички за пожеланията, много ме зарадвахте, а пък аз ви пожелавам, всичко което сте написали да ви се сбъдне и на вас. А Марио, кога каза, че ще ми го подариш, аз джантите ще си ги оправя, айде чакам си ключовете, че да те повозя малко Още венъж благодаря на всички за хубавите пожелания
                ама моляте само не я води и нея на полигона ... :[
                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

с доста закъснение честито и от мен!
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Благодаря на всички колеги, които ми честитиха след предишният ми пост, не искам да ги пренебрегвам. Още веднъж благодаря за хубавите пожелания на всички.
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Аз малко позакъснях, защото чак сега виждам темата, но никога не е късно за пожелания.
                      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
                      Пожелавам ти да си жъв и здрав. Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да сведеш, трудно е да продължиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Ако найстина е така, да победиш ти пожелавам.

Comment

Working...
                      X