Имам въпросче. Вчера изкарах и практическия изпит по кормуване и ми дадоха всички документи и трябва само в КАТ да отида за да си поднова категорията , защото имам М. проблема е , че идват празници и трябвало да чакам 3 дена докато си подам документите докато пристигнели някакви протоколи , после да отида в КАТ да подам документите и прочие.. Мисълта ми е който се е сблъсквал скоро с това да ме посъветва кой ден да отида до КАТ и те ще работят ли от 26-до30ти декември???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за СУМПС
Collapse
X
-
Ето сайта на Кат има и телефони за инфо, тоест пий вода направо от извора:
http://www.kat.mvr.bg/Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Когато и да идеш, не ходи сутрин.
Към 3 следобед ако отидеш е златното време ... имаш 2 часа да свършиш работа и мазалото се е поразкарало„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
ако си от софия можеш да си запазиш час по интернет,иначе ходи към 14 часа,работят до 19 часа носи си личната карта и медицинско(за софия +невролог и хирург- мен ме върнаха заради тях)успехалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
не се усетих говорех за Ц
пп забравих да кажа-ако само подменяте книжката може и в районното,но ако добавяш категория или смяна на отчет само в катLast edited by starata alfa; d.m.y г., 23:31.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
Аха , иначе какво би ме посъветвал. Искам бързо да ги пусна документите ама в четвъртъка изкарах изпита , демек вчера и дали ако отеда във вторника ще ги има тия пусти протоколи..Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеАха , иначе какво би ме посъветвал. Искам бързо да ги пусна документите ама в четвъртъка изкарах изпита , демек вчера и дали ако отеда във вторника ще ги има тия пусти протоколи..
цени оклоло 30 обикновена и двойно бърза
пп ако си от софия запази си час по интернет,но не закъснявай не чакаталфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
Ама аз разбрах , че в КАТ отивали някави протоколи от ДАИ към КАТ и докато не пристигнели в 3 дневен срок немога да си подам документите. Иначе аз си имам абсолютно всички документи и тези от школата т.нар Удостоверения които трябва да дам тамVictor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеЗащото ми иде още утре да се пробам , както си е и работен ден..алфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
Comment