If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз го гледах в самото шоу...много бързо са успели да го качат...
Иначе темата е толкова коментирана, че едва ли има какво ново да се каже... Всичко си го правим сами и това си е...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Верно сами си го правим ... Опъват ни както си искат, а ние си траем и само мажем с вазелинче ...
Ей го, от 01.01.2011 вече ще си имаме и данък върху ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА застраховка ГО - някой да е чул нещо, някой да е тропнал по масата ??? НЕ !
Ей затова ще сме на тоя хал ... Но и да слушаме и да се кефим на тия клипове - докато не влезем във филма като главни действащи лица, нищо няма да се промени !!!
Най-интересното е, че всеки го осъзнава това, но си трае. Чака някой друг да свърши работата. Няма друг начин освен народа да излиза с доматите и яйцата и да се почва. слави го е казал: Спите ли? Всички спим!
Слави е един от малкото хора, които с действията и поведението си е успял да ме накара тотално да си променя първото впечатление за него. Изобщо целия им екип много ми допада, хубаво е, че има такива хора, които вместо да си правят скечовете и да забавляват хората отделят доста време за обществена позиция.
То не се знае и Слави какви интереси има, но като оставим всичко друго на страна този клип казва само истината.
В България който и да дойде на власт той отива с нечии интереси. Няма кой да отиде да работи там за чест и слава. Или трябва да вземат супер големи заплати, за да не крадат и да има специална независима институция която да ги следи зорко или всички че си краднат както могат.
На всички поредни избори изпращаме старите мухльовци и посрещаме новите спасители докато и те не станат поредните крадливи мухльовци.
Видяхте ли ги ония как се наредили за телефоните само? Мишоци, абсолютни мишоци. Събрали ги в една стая насядали като първолаци и чакат за далаверка... от всики 38 поканени всички са се отзовали...
Лицето Слави Трифонов освен да омаже и опорочи и най-добрата идея друго не може да направи ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment