Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенофобия - страх от чужденеца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хайде да не си говорим за интеграция... че това е поредната схема за пренасочване на едни пари в едни джобове.

Равни права и равни задължения - от там нататък, който иска и може, ще просперира... това не важи за определено малцинство, важи за всички!
    Който не иска, по законовия ред... ама стиска ли ни?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Нямеше да го посна, ако не си заслужаваше!
      Цял завод се опираше на знанияте му.
      Дано все още е в БГ
      Прууф, не нога да му отнема женичката.
      Никой не може!
      Тя е друга история
      На циганин жена не можеш да отнемеш, то Кармен не е тука така написана
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        На циганин жена не можеш да отнемеш, то Кармен не е тука така написана
        Какво се хванахте за жена му бе!
        Още три поста и сте го обърнали на пукница!
        Остави, че го поснах в три часа, ами и компа ми се сговнясва, та излезе много късо и постно
        Наскоро попаднах на подобен циганин
        Абсолютно интегрирано е цялото семейство, но виж като видиме нещо такова вместо да го адмирираме се чуват подмятания от сорта:
        - Тоя сега на какъв ми се прави като знам , а и си му личи , че е циганин!
        Иначе и аз не искам да плащам чужд ток, да ми разбиват вилите и крадат градините....
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз пък мисля, че всичко е въпрос на гледна точка - например от Европата на нас гледат така, както ние гледаме на нашите цигани, и викат - глей ги тия, вече двайсе години ги интегрираме, а те не щат да се европеизират, продължават да крадат, мамят, да живеят бедно, да се трепят като говеда по пътищата и т.н. и т.н.
          Разбира се, има и доста лицемерие в цялата тая работа, като в оня лаф - най-много мразя расизма, Апартейда и ... циганите !!!
          Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
          Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Какво се хванахте за жена му бе!
            Още три поста и сте го обърнали на пукница!
            Остави, че го поснах в три часа, ами и компа ми се сговнясва, та излезе много късо и постно
            Наскоро попаднах на подобен циганин
            Абсолютно интегрирано е цялото семейство, но виж като видиме нещо такова вместо да го адмирираме се чуват подмятания от сорта:
            - Тоя сега на какъв ми се прави като знам , а и си му личи , че е циганин!
            Иначе и аз не искам да плащам чужд ток, да ми разбиват вилите и крадат градините....
            Е че то заради жената сме извън рая, всичко се върти около нея я
            Разбирам те колега Мордохай, така е иначе,то като прочетеш Йовков, да би друго да излиза?
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
              Аз пък мисля, че всичко е въпрос на гледна точка - например от Европата на нас гледат така, както ние гледаме на нашите цигани, и викат - глей ги тия, вече двайсе години ги интегрираме, а те не щат да се европеизират, продължават да крадат, мамят, да живеят бедно, да се трепят като говеда по пътищата и т.н. и т.н.
              Разбира се, има и доста лицемерие в цялата тая работа, като в оня лаф - най-много мразя расизма, Апартейда и ... циганите !!!
              Ако се замислим точно това мнение го дължим на братята по-тъмно зелени.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Някаква корекция в заглавието ?
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Промених го
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    Ако се замислим точно това мнение го дължим на братята по-тъмно зелени.
                    Абе не братята въртят милиони еврофондове с фалшиви дипломи, нито пък те са презастроили курортите с крадени милиони от Сапард-мапард, укрити данъци т.н. - за това говоря, че в очите на цивилизования европеец ние сме нещо подобно на това, което са "братята" в нашите очи - туземци, които сами не искат да живеят по-добре, по-богато, по-чисто, по-цивилизовано!
                    Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                    Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Working...
                    X