Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за куриерска фирма - доставка от Санторини, Гърция?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за куриерска фирма - доставка от Санторини, Гърция?!

Колеги, имам проблем - купих си една предна джанта за мотора и се оказа, че продавача ми иска 140лв. за доставка от Санторини (Гърция) до София
    Имам съмнение, че доставката струва доста по-малко, но продавача иска да задържи разликата и по този начин да спечели още малко от сделката
    Интересува ме, дали някой може да ми помогне аз лично да си организирам доставката с куриерска фирма или да ме насочите към гръцка куриерска фирма, която да извърши доставката за по-малко пари?
    Със скромния ми опит в пазаруването по интернет, предполагам, че реално доставката на колет с приблизителни размери 60х60х20 тежащ около 14кг. не би струвала повече от 100лв.
    UPS, DHL и т.н. ги проверих.
    Утре ще попитам и в Спиди, Еконт, Сити Експрес.... други които намеря в интернет.
    Въпросът ми е по-скоро за някоя фирма, която не е толкова известна и може да извърши доставката за по-ниска стойност.
    Дори не държа да бъде точно куриерска служба. Естествено, най-добре ще бъде, ако някой има познат, който пътува по маршрута и иска да спечели 50-60лв.

Благодаря предварително!
    sigpic

Със Спиди цените са най-ниски - http://www.speedy.bg/files/GMR.pdf
    Мисля, че в Гърция ги разнася Елна.
    GTV

Comment

Да, така се оказва, дадоха ми цена 'врата до врата' - 69,00лв., което е повече от задоволително за мен и по-късно ще си пусна заявка
      Благодаря!
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Колеги, имам проблем - купих си една предна джанта за мотора и се оказа, че продавача ми иска 140лв. за доставка от Санторини (Гърция) до София
        Имам съмнение, че доставката струва доста по-малко, но продавача иска да задържи разликата и по този начин да спечели още малко от сделката
        Интересува ме, дали някой може да ми помогне аз лично да си организирам доставката с куриерска фирма или да ме насочите към гръцка куриерска фирма, която да извърши доставката за по-малко пари?
        Със скромния ми опит в пазаруването по интернет, предполагам, че реално доставката на колет с приблизителни размери 60х60х20 тежащ около 14кг. не би струвала повече от 100лв.
        UPS, DHL и т.н. ги проверих.
        Утре ще попитам и в Спиди, Еконт, Сити Експрес.... други които намеря в интернет.
        Въпросът ми е по-скоро за някоя фирма, която не е толкова известна и може да извърши доставката за по-ниска стойност.
        Дори не държа да бъде точно куриерска служба. Естествено, най-добре ще бъде, ако някой има познат, който пътува по маршрута и иска да спечели 50-60лв.

Благодаря предварително!
        Човека не иска да те метне с цената. Съвсем нотмална е имайки предвид, че Санторини е остров. Ние постоянно пращаме пратки до Кипър и цените са такива. Най- евтино ни излиза на нас с ТНТ с транспорт по земя и вода. Проверих за твоята пратка и цената е 186 лв. без ДДС- това е по вода и земя, 4 дни доставка. Повече е отколкото ти иска продавача. Пробвай с Интерлогистика, понякога дават добри цени.

П.С. видях че си си оправил проблема
        Lexus IS200

Comment

Да, за двойно по-малко пари... както и предполагах
          sigpic

Comment

По спомен Speedy използват ACS COURIER. Имат офис в Борово, обади се да провериш цените.

Comment

"ACS" ми дадоха цена 134,90лв.
              "Спийди" ползват "Елта" в Гърция
              sigpic

Comment

Ако е от централна или северна Гърция ще ти я доставя безплатно.
                0888515205

Comment

Санторини
                  sigpic

Comment

Working...
                  X