Известие

Collapse
No announcement yet.

коледа е?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Димо е отделене случай, той изгоря по модата - политкоректност (хайде да не забравяме, че прекаления светец и богу не е драг), изказването му нямаше нищо общо с настоящата тема.

Интеграцията е метод за гушене и манипулиране... и колкото по-бързо го проумеем, толкова по-добре и за нас и за ония дето ни натискат да ги интегрираме.
    И решението е просто, ама иска акъл и смелост, а не дупене...
    Равни права, равни възможности, равни отговорности и задължения.
    И който желае, колкото желае... който не ще да живее в обществото, тоягата.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ама чакайте сега, да ги интегрираме казвате???? Ами че ние сме ги интегрирали вече на 500%. Те не работят и не плащат осигуровки - защо, защото ние работим и си внасяме осигуровките, и тези пари отиват да им плащат помощи на тях, за да могат да раждат деца и така да ни асимилират. Та ето как става интеграцията. Всеки нормален човек си задава въпроса, абе хубаво е да имам деца ама как ще ги издържам. Пък циганина нищо не мисли, прави деца и ги дава в домовете. Тези домове от своя страна се издържат от Държавата, тоест от нас, които си плащаме данъците и осигуровките, тоест ние издържаме циганите. Те не плащат ток и вода, защо, ами защото ВиК и Енергото са надули цените, за да си компенсират загубите от циганите, а кой плаща тези надути цени, ами ние, тоест пак ние издържаме циганите. Е хубаво де, ама какво става тогава, те раждат ние не, и след 20 години, 5млн мангали и 500 хил българи. И тогава кой ще плаща осигуровки, та ние да си взимаме пенсиите???, ами никой, защото, да не си мислите че Европа ще се замисли за нас. Още от сега сме обречени на гладна смърт от Европейската политика спрямо циганите. Най-гадното е че нашите управници го съзнават това и не само че нищо не правят, ами и всячески провеждат тази дискриминационна спрямо Българите политика.
      Та за каква интеграция на циганите говорим, като те са по-интегрирани от нас.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        Моля придържайте се към темата.
        Накaзания не се объсждат тук.
        Уважавам тази намеса. Аз също съм на мнение, че наказанията не трябва тук да се обсъждат, има си място. Но тогава остава темата "да нападаме Пинки", което също не ми е много по вкуса и не знам дали има място тук. Има ли вариант да се обсъди, дали е ОК немодератор да използва информация от модераторския раздел, за да подхваща целенасочена кампания срещу потребител?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Тая тема катинара ли да и тегля или да я деля на части?
          Защото всъщност тук са поне 3 теми:
          - Що е то интеграция и има ли почва у нас...?
          - Наказанието за арушението на правилото за постове с етнически характер, правилно ли е наложено?
          - Какво, как и до колко е уместно да се изнася от скритите раздели в общите?

Да не говоря, че се промъкват още една-две дето не искам и да ги зачеквам.

А автора да не забравя, че свеждането до абсурд също е форма на популизъм

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

- Що е то интеграция и има ли почва у нас...? Такива теми има няколко
            - Наказанието за арушението на правилото за постове с етнически характер, правилно ли е наложено? Такава тема има. На правилното място.
            - Какво, как и до колко е уместно да се изнася от скритите раздели в общите? Това е дефинирано в подзаглавието на раздела, ако си спомням правилно.

Нека пак да обърна внимание на целенасочената кампания. Ако кажете, че е ОК, ще се съобразя. Все пак, иска ми се да има някакъв отговор. Поне да се ориентирам кое е редно и кое не в този конкретен форум - може да има разлика с моя мироглед.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Целенасочена кампания не съм видял (може на ЛС подробностите).
              По принцип кампания от член на форума срещу друг такъв не е редна независимо от статусите им.
              "Изнасянето на СРС та", само засилва горното.

Не отричам сивите, казвам, че тази тема съдържа поне изброените 3... а не, че им е в една тема и в този раздел мястото.

И понеже се повдигат интересни въпроси, няма да я закачам тая тема, поне докато не видя нови такива на правилните места или игнорирането им.

Comment

минки, ма ти си и самовлюбен на всичко отгоре
                това, че се разпознаваш си е твой проблем
                http://89.190.194.3/forum/showthread.php?t=51210

иначе темата беше популизма
                Last edited by голямата риба; d.m.y г., 19:20.

Comment

Темата е миш маш с кисело зеле... при това завоалирано персонална.
                  А на тия неща мястото им е в ЛС според мен...
                  Катанец... повече ако правилните въпроси си идат в правилните раздели.

Comment

Working...
                  X