Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся джип

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся джип

Търся джип със счупени стопове и ударен отзад в района на стадион "Раковски"?

Тази вечер около 22ч. се е правил на дрифтаджия на паркинга пред входната врата на стадиона и ми е отнесъл цялата задница на алфата като ми е направил задния капак на споилер тип пейка...

Евала за тоя пич!!!
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

неприятно! И е избягъл... Еbasi цървула! Камери няма ли около мястото? Ако не намериш камери на дали ще се изнамери. КАТ вика ли? Не че ще направят нещо, но поне 1% шанс има да засекат малко след инцидента някой. Иначе ходи доказвай кой те е пернал. Дано имаш каско! Успехи..

Comment

ееее
      ебаси гадното

ако го фанеш ти давам моя да му причиним същото
      два три пъти
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Владииии, хич не и върви на твойта Алфа. То не бяха удари, то не бяха каси върху нея... Много съжелявам за случката. Обади ли се на КАТ?
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

112 казва: "Ако няма друг участник в ПТП и няма съгласие за това кой е виновен няма да дайде никой"

Щом е на паркинг не идва кат, не се издават никакви бележки оправай се сам, ако има хулиганска проява тогава се ходи до РПУ. Е каква хулиганка работа, това е направено с кола или най-вероятно джип, това е новата наредба. Ебати държавата ти почупат колата и никъде нищо...

Ами каско има иначе пия една студена вода, дойдоха след 20мин. мобилна група, снима, писахме и след 2-3 дни се взима възлагателно писмо и я карам в сервиз по мой избор да се прави.

Лошото освен задния капак и броня, че може и друго да е засегнато, просто удъра е много силен и сериозен. Дано я напрвят добре и не трябва друго изпъване или оправяне на задницата.
          sigpic
          0889 636 093

Comment

Следващият път ще знаеш, колега, падне ли сняг такива празни пространства са да бягаш далече от тях...всеки малоумник излиза да се пързаля където намери за добре и после има проблеми...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

отиваш в кат и там ти издават протокол за избягал неизвестен от птп, ако не е неизвестен, казваш им кой е, те го намират и привикват на 4 очи, наказанието е глоба 100лв, 4 точки и от 1 до 3 месеца без книжка, ако не бъркам или са го променили
              протоколът е за пред застрахователите
              ама мисля, че го знаеш
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Да си кажа за това което КАТ дава и издава и 1 ден чакане след като ме удари един съсед, знаех 3 имена, номер на кола, как и какво е станало и какво направиха... ами едно голямо нищо.

За сега мисля да се оправя по каското и да си избера сервиц от Лев Инс да ми я правят, защото щетите сега на свметло са още по зле..., двата странични калника са отворили при стоповете и има разлика, как ще се прави не знам, но дано е добре и стане бързо.

Ами колеги, ако знаех, че така ще стане няма да паркирам на празни пространства, ама каква е гаранцията да не стане същото на завой или където и да е другаде. Щом идиота е решил да се върти... Сега късмета е от толкова коли поне 20 до мен, че съм само аз ударен...
                sigpic
                0889 636 093

Comment

Kолега, имаш ли им вяра в сервиза? По експертна оценка ако ти платят и ти си намерош кой да ти я прави май е по-добре. То ако почнем да мислим, къде може да ни ударят и къде не по-добре да не караме и да не си купуваме кола :S .

Comment

Имам познати със сервизи, но нямат камери или поне не е утоплен, така, че колкото и да нямам вряра на доверените сервизи ще пробвам и преди са ми правили другата кола. Сега то е ясно ще има 2 оглед, но когато си я взема се подписва документ, ако е добре си я взимам иначе остава. Все пак после ще имам един сервиз който да хвала иили не

Ако беше страничен удъра даже нямаше да я правя, а на части направо, но ми се струва поне докато я карах снощи, че са само ламарини, по управлението няма нищо.
                    sigpic
                    0889 636 093

Comment

Колега Влади, съжелявам-много гадна работа, аман от кретени, ами дано се разбере кой е тоз "юнак"
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:32.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Колеги моята сага с лев инс стигна до съда, след отказ за изплащане на щета поради това, че "не съм дал вярна информация къде е станало". Жалко, че 12 год. работя с тях и се стига до тук. Но това е България...

Ще се радвам когато насрочат дата на делото, ако има желание и иска някой да присъства и да ме подкрепи макар и морално!
                        sigpic
                        0889 636 093

Comment

Казваш и ако мога - там съм !
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

леле, онзи ден мъж ми каза, че си яко помлян
                            съдери ги от от обезщетения
                            сега тамън са се събудили разните му там комисии за защита на потребителите и изобщо ги притискай от всички законово възможни страни

ако нямаш сили сам да направиш подобно нещо, може да се поинтерисуваш за граждански иск, въпреки че като слушах сутринта Миглена Кунева, така са си овързали чорапите, че трябва да е дело за милиони, иначе е само съсипия

време им е на мобилни, банки и застрахователи някой яко да им нахлопа канчето
                            Last edited by mim; d.m.y г., 11:12.
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Съди ги боклуците гадни,да им дойде акъла,още повече че работиш с тях....
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                              X