Първоначално публикувано от 156 m-jet
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нечовеци от форума на Ауди
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Audi A6 & Alfa GTV
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от 156 m-jetПървоначално публикувано от sharkyДамм, алфите са много здрави коли. Мойта в сервиз не е влизала, само маслото и сменямА, и предните и задните носачи с маслото ги сменям, но пък те задните са от ефтините - 510 лв. (двата долни). Пък и мойта има няква уникална екстра, която дори в А8 я няма - вече втори път ми мие кратака в движение с топла вода - много е готино
Не ми се говори повече, че ще стане една убава тема...
Еми , колега, те Затова хората са иЗмислили Фирмени сервиЗи където се дава 2 години гаранция на частите и трудаДа, ама там е скъпо За тебе......еми тогава, като си купуваш "оргиналните" части от раЗни иЗмамници, нямаш право да пискаш
не бъди толкова сигурен,че няма
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от 156 m-jetПървоначално публикувано от sharkyДамм, алфите са много здрави коли. Мойта в сервиз не е влизала, само маслото и сменямА, и предните и задните носачи с маслото ги сменям, но пък те задните са от ефтините - 510 лв. (двата долни). Пък и мойта има няква уникална екстра, която дори в А8 я няма - вече втори път ми мие кратака в движение с топла вода - много е готино
Еми , колега, те Затова хората са иЗмислили Фирмени сервиЗи където се дава 2 години гаранция на частите и трудаДа, ама там е скъпо За тебе......еми тогава, като си купуваш "оргиналните" части от раЗни иЗмамници, нямаш право да пискаш
Comment
-
Айййййййййййдеееееееееееееееееееее селянията се почна я по добре някой да заключи темата че стана "косово" тука
Comment
-
Бате каква селяния, аз не мога да разбера що този олигофрен си мисли че ние официалните сервизи ги обикаляме от километър и си пазаруваме части от илиенци за алфите, при мен положението не е такова, а пък той няма как да знае и затва да си затваря устата и да не се бърка къде не му е работа и не знае.Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment