Известие

Collapse
No announcement yet.

Краят на света. Измислица или реалност?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Никой не е наясно какво точно ще се случи през 2012. Има няколко теории. За 2000 година се говореше за предсказания на нострадамус, но той е казал в началото на второто хилядолетие, а не точно 2000 година.

Аз съм склонен да вярван, че ще стане нещо през 2012, но не и апокалипсис и т.н., а природни аномалии и бедствия, които последните години наистина се увеличиха.

Четох интересни неща за Шумерските писания и планетата фантом Нибиру и наистина ме заинтригуваха.

http://www.fenomenibg.com/modules/ne...hp?storyid=121

Не ме съдете, любител съм на мистиката
    Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Според мен е невъзможно света да продължи да се променя със сегашните темпове още 100 години. Нещо ще се случи, дали ще е 2012 или 2100, в даде момент човешкия живот коренно ще се промени (не задължително към лошо). Също е малко егоцентристко да говорим за край на света, синята ни топка ще си се врътка около слънцето с или без хора по нея
      Last edited by bongo; d.m.y г., 06:13.

Comment

Ако може да се се предсказва бъдещето значи всичко е предопределено и от нас нищо не зависи .Ето сега например някой е определил ,че аз ще седна да сътворя този надпис и какво точно ще напиша. Така ли е наистина -не мисля!Макар ,че ако се замислите единствената свобода ,която реално имаме е правото на избор.Да напиша ли това или да не го напиша-аз избрах да го напиша
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

викат му "фантастика" много любим жанр
          а и нямам против Холивуд да бълва всякакви истории по въпроса, дават хляб на доста хора и зрелища на още повече
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Както и щуротиите на "дъновистите", че 2010г. Гърция щяла да изчезне, а ние ще ходим на море в Сандански, бла, бла...
            Arena Coast Customs

Comment

Пълни фантасмагории-маите като са били много отворени защо са взели са богове някакви испански авантюристи,тази китайска книжка за гадаене я имам -написано е така ,че винаги да има нещо ,което може да се отнася за теб или за много други хора-мисля че никой не може да погледне в бъдещето.Има хора, които на база на информация могат да направят някаква хипотеза-но това не е бъдещето. Или накратко -карайте си алфите и си носете новите дрехи ,че знае ли човек какъв камък иде от космоса-това е реално.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Пълни фантасмагории-маите като са били много отворени защо са взели са богове някакви испански авантюристи...
                Бъркаш маите с ацтеките!
                Не вярвам в края на света такъв, какъвто го представят по книги и филми.
                И както вече се каза- чий край? Човешкият ли, или...?
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Леле-мале,що народ не си взима редовно илячите.Ми пийти си ги бре.
                  Alfa Mito 1.4
                  156 2.0 155 ex
                  156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Както и щуротиите на "дъновистите", че 2010г. Гърция щяла да изчезне, а ние ще ходим на море в Сандански, бла, бла...
                    Ми не виждам нищо лошо да имаме излаз на две морета за сметка на Гърция
                    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Ако промяната на полюсите стане така както е казано, то наистина всички ще загинем, представети си че в БГ ще стане около -60, -70...Защото от графиката ние отиваме Антарктика, а самата тя ще разтопи изключително бързо, което ще доведе до заливане на половината свят...
                      Теории много, но може би тази е една от най-верните...Защото както не е имало живот тук и се е зародил от точно такива явления, то така и той ще изчезне...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На мен това за 2012 ми прилича на уреда , който някои хора рекламираха(пъхаш го в запалката и колата ти започва да харчи по-малко и върви повече).Тогава планетите се подреждат в една линия и това е. Земята не е ли минавала на това място , което ще застане и през 2012? До сега другите планети да са ни влияли някак(изключвам луната за приливите и отливите)? Размяната на полюси не ми се вярва да става за ден или два.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Ако промяната на полюсите стане така както е казано, то наистина всички ще загинем, представети си че в БГ ще стане около -60, -70...Защото от графиката ние отиваме Антарктика, а самата тя ще разтопи изключително бързо, което ще доведе до заливане на половината свят...
                          Теории много, но може би тази е една от най-верните...Защото както не е имало живот тук и се е зародил от точно такива явления, то така и той ще изчезне...
                          Във вселената всичко става много бавно спрямо нас хората. Ще минат хиляди години докато се завъртят полюсите, те й сега се местят от време на време по мъничко.

Да ама арктика като се разтопи то другаде ще замръзне, пък ако ще всичкия лед на земята да стане на вода няма да залеее кой знае колко суша.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                            Четох интересни неща за Шумерските писания и планетата фантом Нибиру и наистина ме заинтригуваха.

http://www.fenomenibg.com/modules/ne...hp?storyid=121

Не ме съдете, любител съм на мистиката
                            това е интересно, но дали "преводите" са така, май няма кой да потвърди, за да даде значение на целия текст.
                            Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
                            Според мен е невъзможно света да продължи да се променя със сегашните темпове още 100 години. Нещо ще се случи, дали ще е 2012 или 2100, в даде момент човешкия живот коренно ще се промени (не задължително към лошо). Също е малко егоцентристко да говорим за край на света, синята ни топка ще си се врътка около слънцето с или без хора по нея
                            ами и това не е така, за съжаление, защото в даден момент на привършване на "горивото" в нашето слънце, то ще се уголеми с такива мащаби, че първите три планети от слънчевата система ще бъдат погълнати и изпарени буквално. Ето къде намерих част на описанието на процеса на прима виста - http://science.actualno.com/news_149786.html

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Да ама арктика като се разтопи то другаде ще замръзне, пък ако ще всичкия лед на земята да стане на вода няма да залеее кой знае колко суша.
                            хич, едни 8-10 метра повишение на морското равнище! Доста суша все пак би изчезнала.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Спокойно, нищо не заплашва съществуването на човечеството такова, каквото е в момента, повече от ...самото човечество.
                              Природни катаклизми е имало не от вчера и някои от тях наистина са допринесли за затриване на отделни цивилизации, но съвременното човечество вече разполага с ресурсите да се затрие само.
                              И пак казвам човечество, а не човека като вид!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                ами и това не е така, за съжаление, защото в даден момент на привършване на "горивото" в нашето слънце, то ще се уголеми с такива мащаби, че първите три планети от слънчевата система ще бъдат погълнати и изпарени буквално. Ето къде намерих част на описанието на процеса на прима виста - http://science.actualno.com/news_149786.html
                                Може, но би било след доста доста време. Също имай едно наум че 'учените' си сменят мнението и теориите през ден. Например, в областта на квантовата физика теориите се променят радикално през 10 години. Синоптиците не могат да предскажат времето 2 дни напред, а как тогава да вярваме че слънцето ще погълне земята след милион...

Comment

Working...
                                X