Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за електроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз за електроника

Привет, стана следната беля с един SE Xperia X10.
    Докато се зареждаше телефона изяде една плесница и се откъсна от платката буксата за зареждане и usb към PC-to. Та телефона посети 2 сервиза за GSM-и но не успяват да го оправят. На последното място на което питах ми казаха, че ще го оправят(евентуално) да зарежда, но няма да работи USB-то за връзка с PC-то. Казват, че нямало къде да се запои и незнам какво още.

Имате ли представа кой би могъл да ми помогне, не ми се ще да прежаля телефон за 700 лв.

Благодаря предварително.
    sigpic
    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Не знам добър сервиз, но ако някой успее да възстанови зареждането, това ЮСБ не е толкова фатално, все пак картата се вади, има уайрлес, има блутут.
    Неудобство си е... но ако не се намери сервиз да го оправи, все е нещо.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

инсталирането на software на телефона става само през кабела, а лошото е че update на Android-а също няма как да се прави. Сумата която ми искат само за да оправят зареждането не е никак малка...
      sigpic
      Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Е аз Андроид само на НТС съм виждал, колегата му налива софтуер и ъпдейти през уайрлеса.
        Ъпгрейд мисля имаше опция през картата... на НТС
        Но на СЕ не знам как са го реализирали.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Обади ми се 0887 38 70 17 - Боян. Имам човек, който може да ти помогне
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
          X