Известие

Collapse
No announcement yet.

Боже колко мъка има по този свят боже

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боже колко мъка има по този свят боже

Сигурно има безброй такива теми обаче ми е много криво. Ходихме днес до Карфур Бургас и паркирах както си му е реда, щяхме да търсим ботуши на малкия. Да сме се мотали около 1 час излизам и за малко да умра....... Бронята в ляво от номера без боя, фар ляв смлян, декоративна решетка лява смляна, ръбчетата около фара на калника запретнати. Ходих после до Армеец ама ми се скапа настроението отвсякъде. Описахме щетите и така......Да е...а тая наща скапана държава............

Поздрави на всички.
    Дамян
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Виж дали има камери на паркинга случайно, ако се види кой го е направил, май ще му е доста кофти, че е избягал

Comment

Дори и да искаш записа може да не ти го предоставят - не са задължени просто - могат при добра воля , но не са длъжни .
      НО .
      Ако си пуснеш жалба срещу неизвестен извършител в КАТ и упоменеш ,че се е случило на паркинга на Карфур Бургас от КАТ могат да го изискат и да се намери кой е злосторника .
      Отиди и се огледай дали охранителните камери покриват мястото където е бил паркиран автомобила все пак преди това .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Независимо, че ще си оправиш щетите, провери за камери, не заслужава тоя мизерник да се измъкне, сиго е въртял колата се прави на шофер!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
          Сигурно има безброй такива теми обаче ми е много криво. Ходихме днес до Карфур Бургас и паркирах както си му е реда, щяхме да търсим ботуши на малкия. Да сме се мотали около 1 час излизам и за малко да умра....... Бронята в ляво от номера без боя, фар ляв смлян, декоративна решетка лява смляна, ръбчетата около фара на калника запретнати. Ходих после до Армеец ама ми се скапа настроението отвсякъде. Описахме щетите и така......Да е...а тая наща скапана държава............

Поздрави на всички.
          Дамян
          Сори колега,много гадно!
          Камери на този паркинг няма!
          Единственото,което има там е табела с надпис:"Внимание!На паркинга действат крадци!" Това са мерките,взети от собствениците за охрана на паркинга.Хахахаха
          Ще я оправиш колата,не се притеснявай!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
          http://www.family-sozopol.com/

Comment

Днес отворих по детайлно:
            ... фара е смлян
            ... декоративната решетка е със счупени крачета - възстановимо
            ... бронята - малко горещ въздух за оправяне на една кривина /надявам се/ и боя.

Ще изчакам да видя колко ще дадат от каското и тогава.

Весели празници на всички.

Comment

Съжалявам за случката , колега. Наистина там има само табела - внимание крадци .... ... А и напоследък на паркинга са се навъдили и цигани. Мамка му... .. ...
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Колега, сори за случката, ама
                  тва аджеба кво общо има с държавата???
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

..адаш сори батка.така смляха миналата кола на майка ми и централно за скрап ..на уживена улица в центъра на София ...нямам думи
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      Колега, сори за случката, ама
                      тва аджеба кво общо има с държавата???
                      Какво общо ли има..... ами ако нямах каско всичко щеше да си е за моя сметка, а тоя дето ме удари го боли оная работа. Ако потърся ще направят преписка срещу неизвестен извършител и до там, че може и виновен да изляза че например съм паркирал неправилно.

Поздрави

Comment

Да не отварям нова тема ще си пиша в старата .... Та какво стана. Преди има няма 20 дена на паркинга пред блока един комшия с Браво взел завоя по остро и ми засукал задната броня от ляво. Заведох си щетата и днес отивам да я взема от касата на Армеец и какво да видя друг маневрист по точно маневристка с едно Нисанче давала на зад и спряла в предна лява врата. Аман от шофери и двамата знам кои са ама не съм ги хванал на местопрестъплението. Бронята ще се оправи с паста ама вратата е натиснат ръба и ......... чак сега започва да ми минава. Толкова си харесвам колата.......... За три месеца три удара. Хайде със здраве.

Поздрави

Comment

Колега, пийни едно и не се ядосвай. Лятото на два пъти боядисвах колата заради драскотини и охлузвания на паркинг. След второто даже я пастирах. Преди месец някой реши, че трябва пак да боядисвам задната врата и с ключ ми е направил една 40-50 см черта. Не ни е виновна държавата, както намекна търтей, ами цървулите, които я населяват.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Да, много кофти случки наистина... Но не е само при теб - просто някаква масова некадърност явно върлува сред шоферите напоследък... В петък миналата седмица за дистанция от около 400 метра видях 3 катастрофи (задния не успял да спре и се нагънал в предния, като при едната капака на задната кола беше се огънал буквално като палатка на две...)

Comment

Working...
                            X