Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за ТВ маса?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

можеш да им направиш канали или да сложиш има едни капачки за бюра, през които спокойно минават и най-дебелите щепсели и да си ги изкараш, където ти е удобно
    етажерките, на които седи двд/видео и подобни могат да са по-плитки, също заради кабелите отзад
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Като казваш, че си претенциозен/като мен/ , ако шкафа е за хол мисля е много високо 55см и малко тесничък на 50см.зависи и телевизора колко е голям,40-45см височина и 60см дълбочина/ширина/,ще изглежда доста по-добре в хола според мен, с една 42ка или по-голям.за друго помещение е вече друго
      156 2.0ts selespeed

Comment

Първоначално публикувано от mitko_k01 Покажи съобщение
        Като казваш, че си претенциозен/като мен/ , ако шкафа е за хол мисля е много високо 55см и малко тесничък на 50см.зависи и телевизора колко е голям,40-45см височина и 60см дълбочина/ширина/,ще изглежда доста по-добре в хола според мен, с една 42ка или по-голям.за друго помещение е вече друго
        Да, прав си за височината - по принцип е хубаво да е най-много 50 см висок шкафа, поне според последните тенденции. А и изглежда по-добре. Но понеже аз съм по-дълъг и съм изчислил всичко така, че като седна да гледам, средата на екрана да ми е на линията на очите Виж, за дълбочината може би ще послушам съвета ти, защото така или иначе има място където ще го слагам.
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Това е моето решение за масичка за тв-то. Дължина 190см, височина 40см, ширина 50см.
          Attached Files
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

по принцип е хубаво да не е симетричен шкафа. добре е също да вкараш някаква динамика в цялата работа . примерно тъмната част да е още по тъмна, венге или някакво зебрано, светлата да е много избелена. ако го направиш по нисък- на 2 реда, като от едната страна да имаш чекмеджета , а от другата да е шкафче , като на едно от 2-те лицето да е черен гланц или стъкло, а за телевизора да има частичен плот , ще си в тренда. нещо като на колегата. тия шкафове изглеждат и добре, закачени към стената,на височина от земята 10-тина см и допълнени с горна част която да балансира долната визуално. но в крайна сметка зависи и как е решено цялото помещение.
            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              по принцип е хубаво да не е симетричен шкафа. добре е също да вкараш някаква динамика в цялата работа . примерно тъмната част да е още по тъмна, венге или някакво зебрано, светлата да е много избелена. ако го направиш по нисък- на 2 реда, като от едната страна да имаш чекмеджета , а от другата да е шкафче , като на едно от 2-те лицето да е черен гланц или стъкло, а за телевизора да има частичен плот , ще си в тренда. нещо като на колегата. тия шкафове изглеждат и добре, закачени към стената,на височина от земята 10-тина см и допълнени с горна част която да балансира долната визуално. но в крайна сметка зависи и как е решено цялото помещение.
              Понеже SolidWorks, с който проектирах шкафчето, има ограничен брой материали, не съм го представил в цветовете, които искам. Мислех си точно за венге - по-солидните и големи плоскости и избелен дъб - едната страна на шкафчетата и лицата им. Относно асиметричността не знам дали ще е добре, защото шкафчето ще се пада точно по средата на едната страна на стаята. Ще помисля и в тази насока
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Задължително там където ще слагаш техника да е отворено отзад. Иначе растоянията са добре - АВ ресивър например е 19х44х45 (приблизително) Не е добре отворите да са само за кабели - усилвателите и ресивърите се нуждаят да има отворено пространсто за да се охлаждат нормално!
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

отвори ще му трябват на хоризонталните плоскости за по-красотно
                  иначе отзад задължително, аз писах за по-плитки етажерки
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ами аз въпреки, че съм предвидил място за допълнителна техника, засега няма да имам такава - ще е само ТВ-то, то си има вграден цифров кабелен тунер и с него си карам. Иначе намерих ново вдъхновение в нет-а и мисля да плагиатствам За това става въпрос:

Само дето ще мисля къде да разположа малко чекмеджета, понеже ми трябват Може би вместо тези подпори от горния модел ще сложа чекмеджета, вдадени по-навътре спрямо ноесщите плоскости.
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Преди 4-5г. аз си направих масичка за стария ми телевизор 32" кинескоп, и сега ми служи и за LCD, макар, че вече го закачих на стената за да сложа центъра отгоре, но се вижда идеята ми. Това е дизайнерско само в една бройка, хубаво лошо сам си го измислих и направих. Сега е даже още по-лесно, материали и фантазия да имаш всичко може.

sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Working...
                      X