Известие

Collapse
No announcement yet.

как може да ми бъде изтрит акаунта???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как може да ми бъде изтрит акаунта???

Така значи супер много съм обиден пуснах си аз обява ПО ПРАВАЛАТА на форума всичко съм си направил по образец чета форума от 3 години вече нито един път не съм нарушил правилата нито един път не съм спамил и не съм писал безмислени работи в чужди теми всеки ден чета и се радвам на нещатат който споделяте и с интересе чета темите и сега изведнаж за 2 снимки ми заклу4ате темата като мисля 4е се излишни на единия от модераторите и му обесних причината поради която не качвам други снимки и съм супер много съм разочарован и ако сметнете за добре изтриите ми и тази тема

Няма нужда да ти се трие колега,просто не пишеш и тва е.Снимки трябваше да качиш,колегите те питаха.
    Весели празници и не се засягай толкова
    0888515205

Comment

колега просто немога да не се засегна при положение,че си обесних причините на хората които трябва и сметнах че не е нужно да си пълня темата излишно и искам само да разбера кое на моята тема не е по правилата

"Публикуването на снимки към обявите е
      Обяви, които не са пуснати по този образец може да бъдат изтрити "
      имам ли аз снимка на обявата имам такаче какво съм нарушил че немога да разбера и някои си от вчера регистриран ми чете на мен пражила и ми ги цитира и хоп веднага заклучена темата 2-те предупреждения които получих ги преглътнах но това немога и съм супер много афектиран от това

Comment

[QUOTE=Bako_Marto;818109]колега просто немога да не се засегна при положение,че си обесних причините на хората които трябва и сметнах че не е нужно да си пълня темата излишно и искам само да разбера кое на моята тема не е по правилата

"Публикуването на снимки към обявите е
        Обяви, които не са пуснати по този образец може да бъдат изтрити "
        имам ли аз снимка на обявата имам такаче какво съм нарушил че немога да разбера и някои си от вчера регистриран ми чете на мен пражила и ми ги цитира и хоп веднага заклучена темата 2-те предупреждения които получих ги преглътнах но това немога и съм супер много афектиран от това [/QUOTE

Добре де,щракни някоя снимка на колата,по бързичко ще я продадеш даже.Коледа е ....не се ядосвай
        Поздрави
        0888515205

Comment

да колега не се ядосвам просто ми е малко скапано едно такова просто колата не е при мен и няма как да ги кача тези снимки мен не ме яд заради тожа че ми е изтрита обявата яд ме е че един пат ми се налага така да стане за толкова време от как съм в този форум

Comment

No Justice - понякога така си мислим, но навярно има логика в изчезването на акаунта.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Working...
            X