Така значи супер много съм обиден пуснах си аз обява ПО ПРАВАЛАТА на форума всичко съм си направил по образец чета форума от 3 години вече нито един път не съм нарушил правилата нито един път не съм спамил и не съм писал безмислени работи в чужди теми всеки ден чета и се радвам на нещатат който споделяте и с интересе чета темите и сега изведнаж за 2 снимки ми заклу4ате темата като мисля 4е се излишни на единия от модераторите и му обесних причината поради която не качвам други снимки и съм супер много съм разочарован и ако сметнете за добре изтриите ми и тази тема
Известие
Collapse
No announcement yet.
как може да ми бъде изтрит акаунта???
Collapse
X
-
колега просто немога да не се засегна при положение,че си обесних причините на хората които трябва и сметнах че не е нужно да си пълня темата излишно и искам само да разбера кое на моята тема не е по правилата
"Публикуването на снимки към обявите е
Обяви, които не са пуснати по този образец може да бъдат изтрити "
имам ли аз снимка на обявата имам такаче какво съм нарушил че немога да разбера и някои си от вчера регистриран ми чете на мен пражила и ми ги цитира и хоп веднага заклучена темата 2-те предупреждения които получих ги преглътнах но това немога и съм супер много афектиран от това
Comment
-
[QUOTE=Bako_Marto;818109]колега просто немога да не се засегна при положение,че си обесних причините на хората които трябва и сметнах че не е нужно да си пълня темата излишно и искам само да разбера кое на моята тема не е по правилата
"Публикуването на снимки към обявите е
Обяви, които не са пуснати по този образец може да бъдат изтрити "
имам ли аз снимка на обявата имам такаче какво съм нарушил че немога да разбера и някои си от вчера регистриран ми чете на мен пражила и ми ги цитира и хоп веднага заклучена темата 2-те предупреждения които получих ги преглътнах но това немога и съм супер много афектиран от това[/QUOTE
Добре де,щракни някоя снимка на колата,по бързичко ще я продадеш даже.Коледа е ....не се ядосвай
Поздрави0888515205
Comment
Comment