Известие

Collapse
No announcement yet.

Дави се непознат човек и кучето ти - кой ще спасиш??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Плувам като риба, спасявам и двамата......мога да поема и до 45 килограмово миньонче с тях, ако не рита или буйства много - много.......
    Това е най правилно
    Но има нещо, сериозно.Аз също плувам много добре, но човек, който се дави, изпада в паника и общо взето е доста опасен.Добре е да се доближиш до него отзад и да го хванеш така, че той да не може да се вкопчи в теб и да те повлече надолу.Та не съм карал курс за спасители и това е малко теоритично.Винаги взимайте това предвид в такива случаи
    Last edited by fred; d.m.y г., 19:17.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

аз съм почти сигурен ,че ако човекът е някъв непознат ,който е малко по-далеч от кучето ,а вие обичате кучето си най -най -най ще се замислите...и почти всички биха избрали любимеца си ,а после човека...

аз бих се удавил с тях,щото съм съпричастен...
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Изкомандваш кучето да спасява човека и ако животното се ослушва, вадиш човека и си тръгваш.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          но човек, който се дави, изпада в паника и общо взето е доста опасен
          Преди много години доста навътре и надълбокото се задави една кака, писъци, рев, събра се половината плаж, бяхме на едно водно колело на 20на метра, спасителчето разпори вълните като пастърва, но тая беше малко бабанка и нямаше озъптане тоя поне 2 минути не можа да я подхване отникъде - накрая излезе колкото можа над водата, би и един хайдушки токат(нещо средно между шамар и юмрук), не разбрах тая в бесъзнание ли изпадна или се шашардиса, но си я фана като по учебник след това, и си я извлече без кахъри на хълбок.......ама такъв токат и би, че чак ахнах......

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
          аз бих се удавил с тях,щото съм съпричастен...
          Ама ще ги изчакаш да се удавят, или ще се удавиш преди тях......щото ако избързаш, някой мое да се спаси, и ще идеш на халост......пък ако земеш да изчакаш, може да земеш да размислиш....абе кофти решение си е....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А, това е идея, да я поцапардосаш, интересно
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Кучето е най-верния приятел! Определено бих предпочел кучето, което съм отгледал от бебе, което е част от семейството ми пред някой друг.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Кучето.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                  Кучето е най-верния приятел! Определено бих предпочел кучето, което съм отгледал от бебе, което е част от семейството ми пред някой друг.
                  Now we're talking!!
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

#Ферарист - как ми дойде батка ,на момента ще видя -мисля ,че ако е море ще се гътна веднага ,ако е язовир ще почакам малко и ще се побеседвам с ония давещия се ...ако кучето нещо излайка ,значи ще се удава на момента ,а може и преди тва ,да се направя че ще го спасявам човека ,да отида и да му кажа
                    "давай брат и аз нямам бъдеще" ........

Къде са пуканките ?
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      А, това е идея, да я поцапардосаш, интересно
                      По теория е точно така - допуска се и да го шамаросаш.
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                        Задачката е ясна в първия пост. После казах "ако беше"
                        ;АКО....;.Ако баба беше мъжка,щеше да има "дръжка".Наяве обаче ,ще е съвсем различно.У живия човек има ;втъкани; инстинкти и съвест,които неминуемо ще повлияят на ;избора;колкото и да не искаме да си го признаем.А от чистата съвест до голяма степен зависи спокойния сън вечер.Това беше към сериозната част.А що се отнася до ироничната-ами то всички в някаква степен сме ;удавници;.Едни по-малко,други повече.Зависи кой доколко го осъзнава.

Comment

Аз понеже не мога да плувам много добре, ще спася кучето защото е по-леко и ще ми е по-лесно и после двамата ще гледаме от брега как човека се дави
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Хора стига глупости, няма куче, което да не може да плува. По скоро то вас ще спаси отколкото вие него.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Плувам като риба, спасявам и двамата......мога да поема и до 45 килограмово миньонче с тях, ако не рита или буйства много - много.......
                              Хайде пак пристрастия. Никой не пита дали ще си спасиш жената или ще и дадеш чаша вода да пийне))

Да се дави кучето ми е почти невъзможно, освен ако някой не му е вързал голяма тежест на крака. Вече го няма, но той беше в състояние да измъкне човек от вода, преспа или друго място, както и да повика помощ (не по телефона) ако е нужно. Така че вероятно кучето ще помага.
                              Отговора е ясен- Първо кучето и след това заедно с него човека.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                Хайде пак пристрастия. Никой не пита дали ще си спасиш жената или ще и дадеш чаша вода да пийне))

Да се дави кучето ми е почти невъзможно, освен ако някой не му е вързал голяма тежест на крака. Вече го няма, но той беше в състояние да измъкне човек от вода, преспа или друго място, както и да повика помощ (не по телефона) ако е нужно. Така че вероятно кучето ще помага.
                                Отговора е ясен- Първо кучето и след това заедно с него човека.

Колега ,е как така "първо кучето ,а след това човека ,с помощ от кучето"???
                                Как ще спасиш кучето първо ,па то после ще ти помогне да спасите човека???
                                на "не се сърди човече ли ще играете"???
                                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                                Mazda 626 84'
                                ex' 145 97' 16V TS

Comment

Working...
                                X