Известие

Collapse
No announcement yet.

Дави се непознат човек и кучето ти - кой ще спасиш??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Верно не сте добре. Как ще слагате някакъв бълхарних пред човек. Аз не плувам хич добре и ще потърся помощ, но за куче няма и да ми хрумне.
    Баси пичовете Кики е прав
    То затова цялата ни работа е такава важно е ние сме добре пък другите да се дават.
    Не направо не ми го побира акъла как ще мислите за куче???????

Comment

Първоначално публикувано от mordohy
      Не сме!
      Просто темата е от вида:
      Задай глупав въпрос и ще получиш глупав отговор!
      Аз прекрасно разбирам това, но някои хора изглеждаше да говорят повече от сериозно!
      Простете, ако съм сгрешил....
      sigpic

Comment

Мчи че и човека може да е бълхясъл, да е крастав, циганин /бръсната глава/, негър /куклусклановец/, евреин /някой неонацист/, папуас от Нова гвинея или Осама Бил Ладен, Джордж Буш,Путин, врачка от Канал 3, а може и да е Сашо Диков, Стоичков или пък Пената, ББ съм го виждал на море, ама не влезе във водата, може и той да е...
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:42.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

незнам кой говори сериозно и кой не толкова ,но знам кой ще е по благодарен от спасените както има една приказка "ако прибереш едно пргладняло куче от улицата и го нахраниш и подслониш то никога няма да те ухапе това е основната разлика между човека и кучето.
          sigpicalfa 164turbo s4
          части втора употреба за алфа всичко за 156
          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
          0888556609 Коко Алексиев

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Въпросът не e чак толкова глупав - това си е една реалистична ситуация.
            Дотолкова, че досега куче да се дави не съм видял...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Дотолкова, че досега куче да се дави не съм видял...
              Има всякакви апартаментни тюфлеци, които не само ще удавят, ами ще се захласнат даже.
              Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Мчи че и човека може да е бълхясъл, да е крастав, циганин /бръсната глава/, негър /куклусклановец/, евреин /някой неонацист/, папуас от Нова гвинея или Осама Бил Ладен, Джордж Буш,Путин, врачка от Канал 3, а може и да е Сашо Диков, Стоичков или пък Пената, ББ съм го виждал на море, ама не влезе във водата, може и той да е...
              Ще искаме SV-то на давещите се и ако преценим, ще ги спасяваме.
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 01:09.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Аз прекрасно разбирам това, но някои хора изглеждаше да говорят повече от сериозно!
                Простете, ако съм сгрешил....
                За това иде реч, де!
                Много на сериозно се възприемат !
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

[/COLOR]Преди 4 години в една буря спасих 15-16 годишно момче с тегло над 90кг. на плаж Аркутино. Бащата му се скара и го запрати "веднагА на кърпата" и в шока си забрави даже едно мерси да каже - нормално.
                  Кучето Цезар пред блока - стара вярна мърша с едно око го хранех всеки ден и спеше под мойта кола и не даваше човек да припари до нея...
                  Спасявам човека, кучето помага а ако човека се окаже буклук оня Свише да се опраа с него...(уточнявам само - при температура на водата под 20 градуса Ц никой не спасявам).
                  Last edited by mayhem; d.m.y г., 04:53. Основание: нешо се повтори публикацията?!
                  блаженни са низшите духом...

Comment

Първо претарашвам старателно брега за дрехите и портфейла на давещия се,взимам каквото има,качвам се на някое дърво и вадя GSMa да снимам клипче,което до 2 часа е качено във Вбокс със заглавие "СЕИР-човек и куче се давят в близкия гьол",което до вечерта става избор на редактора.Междувременно с другия телефон звъня на всички познати да им кажа да дойдат да гледат шоу.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Дано да не им се случва на привържениците на приоритетното спасяване на кучешкия живот да бъдат на мястото на давещия се човек.
                      Само от любопитство-имаш ли домашен любимец?
                      Alfa Romeo 1.8 TS `98
                      sigpic

Comment

ще ме извинявате за сюрреализма ама ако видя гореспоменатата ситуация ще спра да изпуша една цигара
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                          Е, ми не - в момента домашните любимци са ми едни хелери, които няма опастност да се удавят.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                            Какво значение има?
                            Аз съм имал четири кучета - немска овчарка, коли, канадски вълк и улична превъзходна, ама какво от това?!
                            Сравнявате човешки живот с кучешки, само защото кучето е ваш домашен любимец
                            Пак ви казвам, не знам колко от вас говорят сериозно, обаче знам, че за сериозните трябва и сериозна медицинска помощ
                            sigpic

Comment

Не мога да плувам и нищо няма да направя, но ще ми е мъчно за горкото животно. Е и за човека ще ми е гадно да го гледам. За съжаление толкова лошо съм видял от хората, че може да се каже че повече обичам животните. Все пак те са същества които разчитат изцяло на нашата милост да преживеят, независимо дали са домашни или бездомни. Всеки ден като запаля колата и тръгна на работа виждам по пътя трупове на прегазени кучета, котки и какво ли още не. Виждал съм как най-хладнокръвно са прегазвали пред очите ми малко кученце и котенце, и на идиота това само му доставя удоволствие. Е в такива случаи ми идва аз саморъчно да го удавя изрода.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Сравнявате човешки живот с кучешки, само защото кучето е ваш домашен любимец
                                За съжаление наистина прозират такива мисли.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X