Ако във форума има запознати или работещи с климатична техника, ще се радвам на малко помощ.
За какво иде реч - имам инверторен климатик Fujitsu 10-ка. Точния модел в момента не мога да цитирам, защото няма как да погледна означенията на тялото (подозирам, че е от серията AS22). Проблема е, че от няколко дена външното тяло започна да издава странни шумове - вероятно при работата на перката (звучи като затормозена...). Тази сутрин климатика беше спрял да духа топло - от вътрешното тяло излизаше хладен въздух с неголяма сила. След рестартиране индикациите на вътрешното тяло започнаха да дават следния код :
- червена лампа - 7 мигания
- зелена лампа - постоянни бързи мигания
- оранжева лампа - не свети
Много ще съм благодарен за помощта, ако можете да ми окажете такава !
Точния модел на климатика ще напиша по-късно, като се върна да го видя.
За какво иде реч - имам инверторен климатик Fujitsu 10-ка. Точния модел в момента не мога да цитирам, защото няма как да погледна означенията на тялото (подозирам, че е от серията AS22). Проблема е, че от няколко дена външното тяло започна да издава странни шумове - вероятно при работата на перката (звучи като затормозена...). Тази сутрин климатика беше спрял да духа топло - от вътрешното тяло излизаше хладен въздух с неголяма сила. След рестартиране индикациите на вътрешното тяло започнаха да дават следния код :
- червена лампа - 7 мигания
- зелена лампа - постоянни бързи мигания
- оранжева лампа - не свети
Много ще съм благодарен за помощта, ако можете да ми окажете такава !
Точния модел на климатика ще напиша по-късно, като се върна да го видя.
Comment