Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамата Мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз затова отидох в виваком там не са точно същите условия
    http://www.marica.bg/show.php?id=31255
    sigpicalfa 164turbo s4
    части втора употреба за алфа всичко за 156
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
    0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Morfius, на мен се опитаха да ми обяснят, че извадената карта ползва нови преференциални отстъпки(каквото и да означава това). Разправията ще продължи след почивните дни. Днес телефоните не са изключени.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• И аз да се оплача колеги.Преди няколко дни ми пратиха смс-че,че имам да плащам 900лв телефон направо ужас,пускам разпечатка и при полежение,че не съм превишавал лимита на разпечатката излиза че съм говорил по 70,80лв разговори при положение,че съм с лимит 50лв. и никога не съм го минавал и другото което забелязвам е,че ми пишат някакви ддс-та по 25-30лв.Сега пуснах жалба,че не съм съгласен с сметките и незнам какво ще стане и какво да очаквам

Comment

• Постовете на повечето от нас потвърждават едно - гнусни мошеници са всички!

А пък общите им условия и за кенефа не стават, всъщност с тях те си бършат осраните г...ове!

Ето пример от условията на Мтел, някой ако ми разтълкува цитирания член, ще черпя, щото аз пет пъти го четох и нищо не разбрах:

"34.б.2. Само, в случай че неизпълнението се отнася до предсрочно прекратяване по отношение на периода от подаване на заявление за преносимост до изтичане на текущия срок на договора и този договор не е подновен за нов срок, съгласно условията на последния, предвидени в него или се отнася до неспазване срока на предизвестие по безсрочен договор." край на цитата.

А ся де
          Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
          Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от lokara Покажи съобщение
            И аз да се оплача колеги.Преди няколко дни ми пратиха смс-че,че имам да плащам 900лв телефон направо ужас,пускам разпечатка и при полежение,че не съм превишавал лимита на разпечатката излиза че съм говорил по 70,80лв разговори при положение,че съм с лимит 50лв. и никога не съм го минавал и другото което забелязвам е,че ми пишат някакви ддс-та по 25-30лв.Сега пуснах жалба,че не съм съгласен с сметките и незнам какво ще стане и какво да очаквам
            Един мои колега получи сметка във размер на 500лв.,друг колега вече 4-ти месец получава сметка във размер на 110 като разликата със предходните фактури варира максимум 4 лева,жалба е пуснал за всяка една от фактурите но до сега няма резултат.Като гледам как вървят нещата маиче всичко ще си остане за наша сметка за съжаление.
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Имам 2 телефона - един на Виваком и един на М-тел,като на М-тел сключих договор миналата година лятото на Лооп.Имам и лаптоп с мобилен интернет към М-тел.До тук добре.Говоря си без много да се стискам и получавам сметки по 15-20 лв.Всичко е супер до момента,в който на М-тел им се срути системата.Въпреки това октомври месец успях да си платя 60 лв. за лаптопа въпреки проблемите (Сметките на телефоните все още не можеха да се плащат).Та 2-3 месеца не можех да си плащам сметките,дойде ми само една фактура за 30 лв.Януари,като подарък за Нова Година М-тел ми поднасят 3-4 фактурки през 1-2 седмици за по 50-60 лв.Заедно със сметките на още един телефон към М-тел (Обикновенна сметка),заедно с лаптопа се оказа,че имам да им плащам 600 лв.Сигурен съм,че ми прихванаха и тази вноска за октомври месец на лаптопа да я плащам отново,но като не си пазя касовите бележки е така,оди доказвай,че си платил ...
              159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

• От миналата седмица се опитвам да се срещна с някой тим лидер в мобилтел. Засега това не се случва и не е ясно кога ще се случи.Изобщо явно не им дреме,че губят клиент. За разлика от мобилтел, в момента конкурентните на тях две фирми се почупват да ми звънят.Мисля, че скоро ще събера всички сим карти и ще раздам нови на служителите. С мобилтел така лесно не може да се прекратят нещата, но може да се продължи да се плаща някакви минимални такси.Притеснява ме обаче, че дори и да не ползвам картите е твърде възможно от скапаната им билинг система да продължат да си се трупат някакви сметки. Та се чудя, в такава ситуация, ако не ползвам картите, как да процедирам.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                  От миналата седмица се опитвам да се срещна с някой тим лидер в мобилтел. Засега това не се случва и не е ясно кога ще се случи.Изобщо явно не им дреме,че губят клиент. За разлика от мобилтел, в момента конкурентните на тях две фирми се почупват да ми звънят.Мисля, че скоро ще събера всички сим карти и ще раздам нови на служителите. С мобилтел така лесно не може да се прекратят нещата, но може да се продължи да се плаща някакви минимални такси.Притеснява ме обаче, че дори и да не ползвам картите е твърде възможно от скапаната им билинг система да продължат да си се трупат някакви сметки. Та се чудя, в такава ситуация, ако не ползвам картите, как да процедирам.
                  Много просто- плащаш си всички месечни такси до края на договора и им биеш шута!
                  Lexus IS200

Comment

• Мтел са тъпанари. Доста по-доволен съм от Виваком, не че с тях нямаше разправии - просто услугите им ме удовлетворяват повече. Мтелската ми карта стои на минимална такса, колкото да звънна тук-таме
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    Suzuki Swift 1.6
                    Ford Fiesta 1.8D

Comment

• Александър Бел изобретил телефона през 1875. Когато го включил за първи път, видял, че има две неплатени сметки към Мтел.
                      Alfa Romeo 145 1.6 T_SPARK

Comment

• Както е казал лирическия герой
                        "Всички са маскари".

Аз имам няколко карти към Виваком и не съм ги хващал в лъжа засега. пък и сметките са си нормални.

Имам и една глобулска но я ползвам само в Норвегия че Виваком имат договор с някакъв местен оператор който има покритие само на 2-3 места където ходя.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD
                        Mazda CX-5

Comment

• Александър Бел изобретил телефона през 1875. Когато го включил за първи път, видял, че има две неплатени сметки към Мтел
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Александър Бел изобретил телефона през 1875. Когато го включил за първи път, видял, че има две неплатени сметки към Мтел

И едно пропуснато подслушване от ДАНС
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• От М-Тел ми дадоха 54лв. кредит ..... имаше смисъл от жалбата която написах..
                              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                                От М-Тел ми дадоха 54лв. кредит ..... имаше смисъл от жалбата която написах..
                                Браво! Явно трябва да се научим, че не трябва да се мълчи! Трябва да си търсим правата, защото имаме такива. От моята жалба също имаше ефект!
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X