Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамата Мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измамата Мтел

Здравейте колеги. Повода за пусна тази тема е, че след доста чакане на фактурите, които се забавиха заради смяната на някакъв софтуер, след 4 месеца получих първите две. Когато ги прегледах забелязах, че и на двете са ми надписани сметките. Просто милите хорица са пропуснали да ми сметнат отстъпките от семейство и приятели. За двете фактури се събират около 100 лв. отгоре. Пуснах си искането за преизчисляване и сега чакам. Мисълта ми беше, да си прегледате по-обстойно фактурите, защото се оказа, че не съм единичен случай!
    Другото което ме вбеси, са гадните и противни смс-и, които ме заливаха непрекъснато с обещание за печалби и тъпи голфове. Първия пък който се обадих на оператора в Мтел с искането да ги бъдат прекратени ми обясниха, че трябвало да се обадя на оператор 9999 и там щели да ги прекратят. Е да де, ама аз не съм се абонирал за тях и не ги искам, защо трябва да звъня и да се отказвам от нещо, което не съм искал и не съм ползвал. В крайна сметка преди няколко дни, когато се събрахме с колегата Мариан, да пийнем и хапнем, стана въпрос за смс-ите. И така двамата подпийнали един след друг се обадихме на оператора и си изкарахме яда. В крайна сметка всичко прикючи благополучно и вече нямам тъпи смс-и. Записал съм разговорите и скоро ще ги пусна да се посмеете.
    Last edited by Bonev; d.m.y г., 19:59.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Здравейте колеги. Повода за пусна тази тема е, че след доста чакане на фактурите, които се забавиха заради смяната на някакъв софтуер, след 4 месеца получих първите две. Когато ги прегледах забелязах, че и на двете са ми надписани сметките. Просто милите хорица са пропуснали да ми сметнат отстъпките от семейство и приятели. За двете фактури се събират около 100 лв. отгоре. Пуснах си искането за преизчисляване и сега чакам. Мисълта ми беше, да си прегледате по-обстойно фактурите, защото се оказа, че не съм единичен случай!
    Другото което ме вбеси, са гадните и противни смс-и, които ме заливаха непрекъснато с обещание за печалби и тъпи голфове. Първия пък който се обадих на оператора в Мтел с искането да ги бъдат прекратени ми обясниха, че трябвало да се обадя на оператор 9999 и там щели да ги прекратят. Е да де, ама аз не съм се абонирал за тях и не ги искам, защо трябва да звъня и да се отказвам от нещо, което не съм искал и не съм ползвал. В крайна сметка преди няколко дни, когато се събрахме с колегата Мариан, да пийнем и хапнем, стана въпрос за смс-ите. И така двамата подпийнали един след друг се обадихме на оператора и си изкарахме яда. В крайна сметка всичко прикючи благополучно и вече нямам тъпи смс-и. Записал съм разговорите и скоро ще ги пусна да се посмеете.
    Точно по тоя повод след НГ вече няма да съм абонат на МТЕЛ
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Mтел са турци-лъжат ви

И аз мисля скоро да се отабонирам, че от техните глупости ми писна вече...сега пак имат срив в системата...и утре вечер пак ще имат срив в системата.....въобще са един голям срив в системата те...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И трите оператора съм ги хващал в измама, ама тия просто са ненадминати. За четвърти път ги хващам. Мислил съм и аз да се махам оттам, ама тоя пуст номер ми е от 97-ма година и всички приятели го знаят. Има вариант да си го запазя, ама като ги знам и другите помии...
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Един съфорумец преди няколко дни яяяяяко изнервен от МТЕЛ отиде в Глобул и си прехвърли номера, тоест прекрати си договора едностранно Става за 5 минути.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе то е така, ама ако мислите че МТел са дяволи а другите два мобилни са света вода ....може и Мтел да са най големи далавераджии, защото са най старият мобилен оператор у нас, лично за мен хората, с които говоря са главно в Мтел.
            Ама пък така трябва-като не ти харесва, сменяй оператора
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Един съфорумец преди няколко дни яяяяяко изнервен от МТЕЛ отиде в Глобул и си прехвърли номера, тоест прекрати си договора едностранно Става за 5 минути.
              На мен малко ми остава. Искам да видя какво ще направят с това преизчисление и тогава ще реша.
              Не мога да разбера едно, не си ли дават сметка, че така ще си загубят клиентите?!? Е*аси маркетинга, е*аси чудото...
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Абе то е така, ама ако мислите че МТел са дяволи а другите два мобилни са света вода ......
                А и хората, с които говоря са главно в Мтел.
                Аз като гледам, на Запад няма никакво значение на кой точно оператор си...все в г*з са...та и тука ще ги натиснат много скоро така да стане...тогава най-сръчните печелят...
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Абе то е така, ама ако мислите че МТел са дяволи а другите два мобилни са света вода ....може и Мтел да са най големи далавераджии, защото са най старият мобилен оператор у нас, лично за мен хората, с които говоря са главно в Мтел.
                  И при мен е така, повечето познати са на Мтел. И другото което ме спира да прекратя договора е, че и другите са такава смрат.
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Анджак, дет се вика, от трън та на глог..не че и аз не съм се замислял, я изчакай да видим какво ще стане с отговора.Една колежка, ми каза, че само по телефона, на *88 звъннала, та и редуцила сметката,
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Сега ще си прегледам разпечатката и ги почвам.
                      Бонев,качи записа с тия голфове
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Сега ще си прегледам разпечатката и ги почвам.
                        Бонев,качи записа с тия голфове
                        Нещо не мога да ги кача. До утре мисля, че ще успея.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Споко!!!

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          На мен малко ми остава. Искам да видя какво ще направят с това преизчисление и тогава ще реша.
                          Не мога да разбера едно, не си ли дават сметка, че така ще си загубят клиентите?!? Е*аси маркетинга, е*аси чудото...
                          Ще ти приспаднат безплатните минути по договор, не се безпокой! И аз имах подобен проблем и го оправиха дори ми се извиниха 10 пъти! Весели празници!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                            Ще ти приспаднат безплатните минути по договор, не се безпокой! И аз имах подобен проблем и го оправиха дори ми се извиниха 10 пъти! Весели празници!
                            Мен не ме е яд за тия безплатни минути и не се безпокоя за тях! Яд ме е, че ме правят на идиот!
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Майка ми го има този проблем с надписаните сметки. Фактурата е от Ноември месец и уж трябваше да я преизчислят, и да приспаднат сумата,а ето,че излезе за Декември фактурата и нищо не е преизчислено. Гадни далавераджии са....
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                              X