Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамата Мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам един познат който ги осъди, дори сега има още да ползва безплатно като бонус още един месец, естествено не е дал нито стотинка за многото фактури които му дойдоха накуп за 3 месеца. Не е лошо да се поинтересувате по въпроса или консултация с адвокат. Не се сещам колко беше законното време за да ви предоставят фактура, след което може да се счита че действията им са некоректи и не според договора, следователно може да се иска някакво обещетение.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Колега,ще ви пусна мухата,но моля ви да не се казва много много...

НЯМА НИКАКВА ПОДМЯНА НА СОФТУЕРА...!!!!НЕ Е ИМАЛО...
      ...хакер е влязъл в системата на мтел и е изтрил СВЕ до СУЩ ,добре че имат "бакъп"

може и смешно да ви звучи ,но защо играта на "9999" се играе с ЕГН ???? помислете ....няма да коментирам повече
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
        Колега,ще ви пусна мухата,но моля ви да не се казва много много...

НЯМА НИКАКВА ПОДМЯНА НА СОФТУЕРА...!!!!НЕ Е ИМАЛО...
        ...хакер е влязъл в системата на мтел и е изтрил СВЕ до СУЩ ,добре че имат "бакъп"

може и смешно да ви звучи ,но защо играта на "9999" се играе с ЕГН ???? помислете ....няма да коментирам повече
        колега за пък да ти кажа, съм присъствал на монтажа на "бакъп"-а
        и няма как да им отнеме толкова време възстановяването

Comment

Още един в отбора на отказващите се от М-Тел !
          За надписването на сметки е ясно,говоря или не под 50 лв не падам ... нормална сметка е 70 лв. , не рядко стигат до 80-100 лв.!
          Фактури НЕ пристигат понеже отказах хартиената фактура,ама и по интернет на меила нищо няма,ни вест ни кост ... сега гледам имам една сметка от 60 лв.,една от 50 и косур неприключена и не знам си какво .... онлайн фактури НЯМАМ !!!
          Дори вече се чудя да плащам или не и на какво основание да отида да си платя сметките които според тях са мое дело ?!?
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

И каква е концепцията на чудото наречено "бекъп" ако можем да бъдем светнати ....ако може да се изразя така ?
            Що е то бекъп и има ли то почва у нас ?
            Колко ТБ е БД на Мтел и за колко часа се възстановяват?
            Как се планира и прилага корпоративна бекъп система ?
            Колко вида бекъп съществуват ?
            Колко време се пазят различните типове бекъпи ?

И накрая - колко пари струва прилагането на практика на сериозна система за архивиране на данни и дали Мтел са такива балъци ?
            Айде няма нужда а ?

@Еньо - как точно се присъства на монтажа на "бекъп" ако може да попитам?
            Просто ми стана интересно.

Хакери - траллала 7 мастики и 2 литра бира.

п.с Забравих - Хакери - тралала 2 мастики и 7 литра бира.

Пу да го нетаковам обърках им реда.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Току що реших да си проверя сметката , ама йок сметка ... програмата им пак не ще ... да се надяваме,че ще заработи програмата им като реша след някой и друг месец да си прекратя договота щото нещо взе да им става навик на тия
              Born to make me happy

Comment

Проблема колеги е, че другите ни 2 оператора са още по-зле... и става - от трън та на глог.

Всички тия приказки за хакове, монтажи на бекъпи и сие ... несериозно е бре хора.
                Никой не гъта ей така работеща система за да я подменя, без да си е направил сметката за връщане на старата за часове... тук има нещо друго гнило.
                И най-вероятно е шефско решение гнилоча, не технически проблем.
                Все пак няма проблем с тарифирането, номерата и броя минути, а само с отстъпките (които са последваща обработка).

Въпроса е за калинки ли ни смятат, че напъват да работят с недоклатената система само и само да имат по-добри извадки за маркетинга или осъзнават идеално, че нямат сериозна конкуренция и не им пука за недоволството на клиентите?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да ти кажа Колега,аз лично съм доволна от Глобул и мисля да си остана само там,а може евенатуално да пробвам и Вивател ....... но с М-Тел приключвам след няколко месеца!
                  Не може роуминга на М-Тел за турция най-евтиния да е 7 лв на минута,а на Глобул някакви си 1-2 левчета и така
                  Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    И трите оператора съм ги хващал в измама, ама тия просто са ненадминати. За четвърти път ги хващам. Мислил съм и аз да се махам оттам, ама тоя пуст номер ми е от 97-ма година и всички приятели го знаят. Има вариант да си го запазя, ама като ги знам и другите помии...
                    Да, така е .И трите оператора са измамници, всеки по своему.
                    Аз от няколко години имам номера и към трите и виждам, че изцакването е едно и също, само дето похватите им са различни.А номерът ми към мтел и при мен е от 12 години, затова колкото и да ме е яд на тях, го държа-понеже ми го знаят повече хора, хубав номер е, а и по-добра алтернатива няма- глобул и виваком са от съшия дол дренки и глогинки.
                    Иначе мтел с тоя срив в системата, който продължава повече от 4 месеца, определено се наакаха.
                    Обръщенията към базата им данни са счупени .
                    А най-вероятно и самата им база данни се е понапукала.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

На мен като ми пратиха първата фактура след забавянето беше надписана. Пуснах преизчисление. Излезе ми и следващата фактура. Междувременно платих първата, защото иначе щяха да ми спрат телефона.
                      2 дни след като получих 2рата, която също беше грешна, ми се обадиха извиниха ми се сто пъти и ми казаха, че и 2те фактури са преизчислени и имам депозит от х лева, с който мога да си плата следващите сметки.
                      Така че Бонев, не се притеснявай за парите.
                      А вече до това на кой си абонат, най-вече зависи от приятелите ти, за да може да си ги сложиш в група и да говориш безплатно с повечето от тях. Аз ползвам два оператора и съм на такива планове, че единствено плащам месечни такси и смси.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        ...
                        мъкнах библиотеката
                        по една случайност познавам човека дето им я продаде

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                          На мен като ми пратиха първата фактура след забавянето беше надписана. Пуснах преизчисление. Излезе ми и следващата фактура. Междувременно платих първата, защото иначе щяха да ми спрат телефона.
                          2 дни след като получих 2рата, която също беше грешна, ми се обадиха извиниха ми се сто пъти и ми казаха, че и 2те фактури са преизчислени и имам депозит от х лева, с който мога да си плата следващите сметки.
                          Така че Бонев, не се притеснявай за парите.
                          А вече до това на кой си абонат, най-вече зависи от приятелите ти, за да може да си ги сложиш в група и да говориш безплатно с повечето от тях. Аз ползвам два оператора и съм на такива планове, че единствено плащам месечни такси и смси.
                          Брат и ти не ме разбра, не ме е яд за парите! Пак казвам, яд ме е, че вече 4-ти път ги хващам в издънка. 13 години им плащам без 1 месец закъснение, а те ме цакат, ето това е тъпото.
                          Вчера говорих с един приятел, който работи в Мтел. Той ми каза, че никакви хакери не е имало, просто си подменят системата с нова. (каквото и да значи система)
                          Това е било целия проблем, че след като са пуснали новата система, тя е работела 2 часа и блокирала, после пак 2 часа и пак блокира. Та затова са били тия простотии сега. Наложило се е ръчно вписване на данните и е имало хора които са кълвали по цели нощи на компютрите.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Вчера говорих с един приятел, който работи в Мтел. Той ми каза, че никакви хакери не е имало, просто си подменят системата с нова. (каквото и да значи система)
                            Да, определено си личи, че проблема не е от хакване, а от счупени обръщения към базата данни или самата база данни се е бъгнала, а това наистина е сериозен проблем.
                            Но пък "големите" мтел 4 месеца да не намерят решение, това е несериозна работа.
                            И на мен ми се е случвала да оправям бъгната база данни или php файлове с объркано съдържание и знам че отнема време и понякога се налага "ръчно оправяне", но пък аз не мога да се меря с мтел или по-скоро от издънката им се вижда какво представляват.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

И аз не ги харесвам хич Мтел. Имах и Глобулска карта...И двата оператора съм ги хващал в гаф, но "глобалните" прекалиха и им спрях картата...

За моя голяма изненада сметките ми от септември до декември (2010г) са си точно толкова, колкото трябва да бъдат. Не са надписани или неправилно изчислени. Направо се чувсвам късметлия като гледам колко много хора са "ужилени" ...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                                Да, определено си личи, че проблема не е от хакване, а от счупени обръщения към базата данни или самата база данни се е бъгнала, а това наистина е сериозен проблем.
                                Но пък "големите" мтел 4 месеца да не намерят решение, това е несериозна работа.
                                И на мен ми се е случвала да оправям бъгната база данни или php файлове с объркано съдържание и знам че отнема време и понякога се налага "ръчно оправяне", но пък аз не мога да се меря с мтел или по-скоро от издънката им се вижда какво представляват.
                                Да, ей това е наистина лошо за една компания, която претендира да е лидер.Издънката с програмата е недопустима.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X