Известие

Collapse
No announcement yet.

Евала на "Алфиста" със 159-ката

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евала на "Алфиста" със 159-ката

Евала на "Алфиста" с тъмночервената 159-ка дето ми скапа огледалото преди 1 час докато се разминавахме в пряката зад кино Изток

Баце само искам да ти кажа, че ти се размина, защото бях с жена ми и тъщата в колата иначе щях да те гоня докато не те спипам....все някъде щеше да спреш!

И тъй като и на мен ми се е случвало да чукна друга кола, искам да ти кажа, че можеше поне да спреш да се разберем като ти се разсвирих, а не да подвиеш опашката ... мишок
    Аз ще си оправя огледалото, ама ти ще си останеш мишок, който не умее да управлява красивата си 159-ка....
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
    Евала на "Алфиста" с тъмночервената 159-ка дето ми скапа огледалото преди 1 час докато се разминавахме в пряката зад кино Изток

Баце само искам да ти кажа, че ти се размина, защото бях с жена ми и тъщата в колата иначе щях да те гоня докато не те спипам....все някъде щеше да спреш!

И тъй като и на мен ми се е случвало да чукна друга кола, искам да ти кажа, че можеше поне да спреш да се разберем като ти се разсвирих, а не да подвиеш опашката ... мишок
    Аз ще си оправя огледалото, ама ти ще си останеш мишок, който не умее да управлява красивата си 159-ка....
    Ся ако кажеш и номера
    Иначе не е чак болка за умиране ама все пак са едни 20лв
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ох, Ганьооо, ти леве балкански, кога ли ще спрем да се бием за едно одраскано огледало, бе деба мааму деба?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Ох, Ганьооо, ти леве балкански, кога ли ще спрем да се бием за едно одраскано огледало, бе деба мааму деба?
        Когато спре да ни пука за колите ни, т.е. никога!

п.п. Веско - майната му на глупака, оправи си го и си свиркай!
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

аз забелязвам, че се накачулиха разни селтаци по 159ките и решиха, че ходят по водата....

така че само сол за тея...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Тия неща не се решават с бой.
            Изобщо, насилието е последното убежище на некомпетентния. (разбирай глупака)
            Чий е цитатът оставям да се поровите.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Тия неща не се решават с бой.
              Изобщо, насилието е последното убежище на некомпетентния. (разбирай глупака)
              Чий е цитатът оставям да се поровите.
              "като не щеш мира - на ти секира"

Друг цитат...порови се и ти...
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Добре де, какво толкова?
                Неприятно е... ама и мене да ме подгони някой, че и да е инат - най-много да спра на осветено място с камерки и свидетели, та после да яде дебелия.
                И не бих спрял като някой почне да се пеняви, като знам какви чудеса съм виждал... ами ако някой свърши в Пирогов или моргата за 1 огледалце?

Саморазправата води до там... че никой няма да спре, защото не знае дали за глупост няма да го пребият или да го принудят да убие някого.

Да си имате едно на ум де...

Инак случката е неприятна, ама проблема дали е в него или в паркираните наоколо заради които колите се разминават на по 5 см?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Преди много години когато карах първият си собствен автомобил Форд Фиеста 1.1 на едно кръстовище завих на ляво без да изчакам насрещният селяк с Нисан,, той естествено се впрегна и взе да ме гони, макар, че аз не затворих пътя му тъй като имаше две платна за движение. Както и да е настигна ме и слезе да ме бие, естествено успях да удържа положението до пристигането на полицията и какво се оказа, моето нарушение нямаше как да се докаже но неговият алкохол 1.8 промила цъфна веднага, та така завърши историята.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А по тая логика, щом не се решава с бой, с бягство ли се решава?
                    sigpic

Comment

Е не така де, проблема се решава на момента после минало заминало.Подгонваш го, жената и тъщата не са оправдание. Или се сборвате на момента или забравяш за случката.Стават такива неща понякога

И шанса да ви набият е винаги 50 процента.По-малко нерви, не се кахърете за нищо
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Нито е за гонене , нито е за бягане !
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Много зле може да стане и за човека със 159-ката, ако колегата му е запомнил номера на избягалия от местопроизшествието. Обажда се в полицията, че са го ударили и са избягали, съобщава и Рег. номера на избягалия и тогава ще му се стъжни.

Естествено все пак трябва да има нещо счупено и по двете коли.

Интересно е, че темата е тук, а не се знае, дали човека със 159-ката пише тук или въобще чете тук.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            "като не щеш мира - на ти секира"

Друг цитат...порови се и ти...
                            Който нож вади, от нож умира
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:34.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Който нож вади, от нож умира
                              "Който гроб копае други му, сам пада в него".
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X