Цитатчета и мъдри, и не чак толкова мъдри мисли и до утре може да си пишем. Важното е, че не трябва да позволяваш, да ти се качват на главата, само за да е мирно и тихо...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Евала на "Алфиста" със 159-ката
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Чак пък за едно одраскано огледалце ,такава врява.. няма нужда.
Той човека може да не е разбрал ,какво е станало.
А може някоя клета женица да е била с алфата, и да я е било страх да слезе. На тея тесни улици с наспрели навсякъде простаци, драскотините са част от ежедневието.
Ценете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ не бих спрял като някой почне да се пеняви, като знам какви чудеса съм виждал... ами ако някой свърши в Пирогов или моргата за 1 огледалце?
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеЦенете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
-
Когато някой сбърка и ти одере огледалце или броня, не трябва да се оставя ей така! Разбирате се да си оправи щетата или КАТ... Вярно е, че заради една драскотина, може да стане голям проблем.
Затова е трябвало просот да видиш номера и звънниш на КАТ, при положение, че ти е ударил огледалото, няма как да не се е усетил!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Колеги ... бъдето по-лоялни ... има толкова по-страшни неща !
На мен по невнимание ми направиха беля по колата за близо 3000 лева ... пуснах го без дори КАТ да викам ! И с риск на мен да не ми оправят колата тия от каското ... и да , още не съм си я взел .
Случва се на всеки , бъдете по-лоялни , по-добри . И на вас може да се случи , да сте от другата страна .
Поздрави !145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Случват се такива работи нализ атова я праимте пустата гражданска отговорност . Става нещо вадите протоколите пишете кой крив кой прав после застрахователите плащат няма само за взимат я .
И много ми е интересно добре е така някой го прихваща нещо било , защото има причина или не . Излиза и решава да ти скача на бой в момента ,в който ти отвори вратата вече е на частна собственост , която според закона имаш право да защитаваш себе си и имуществото си . Какво правиме ако ония от среща реши да се защитава с каквото има в колата , да речем тръба , тояга , нож , брадва или даже огрестрелно оръжие . Хубаво е да се замисляме понякога за това като направиме нещо в бързината и как могат да се развият нещата .
И нека да се пазим едини други за да няма далеч по-неприятни да не казвам гадни случки , които белязват живота ни .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКогато някой сбърка и ти одере огледалце или броня, не трябва да се оставя ей така! Разбирате се да си оправи щетата или КАТ... Вярно е, че заради една драскотина, може да стане голям проблем.
Затова е трябвало просот да видиш номера и звънниш на КАТ, при положение, че ти е ударил огледалото, няма как да не се е усетил!
В моя случай се вика мобилна група на застрахователя... ама за огледалце и те няма да дойдат, а ще ти кажат да им закараш колата.
Стига сме се излагали за дреболии и трепали по пътищата... кой по-ербап.
Не знаете кога ще случите на някой достатъчно луд, като изяде повечко бой да ви стисне за гушата в мъртва хватка или да извади оръжие.
Огледало се оправя... манталитет не, а манталитета сами си го рушим.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Хора тая уста не е дадена да псува само, с нея за разлика от животните си говорим и разбираме ЧОВЕШКИ!
Стегнете се, каквото и да се е случило винаги има нормален изход, всеки греши или прави глупости, но има разбиране. Аз съм потърпевш от доста ситуации, но до сега разума е надделявал. Като седнеш и се успокойш
всичко минава.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Чета тука няколко човека пишат ,как можели сме ние хората да мислим толкова скиптично,с насилие и кръв в очите ,за толкова малки неща...
Колеги,другия път като ми счупат нещо по колата,а аз искам просто да се разбера с човека ,който ме е ударил,а той избяга-ще ви се обадя на вас да ми цакате кинти или да ми се извините от негово име !
Не искам да кажа ,че всичко е бой и ебане !
За тези които знаят какво е "грандоман",помислете си дали ,не сте един от тях !!!
п.п- !155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщениеЧета тука няколко човека пишат ,как можели сме ние хората да мислим толкова скиптично,с насилие и кръв в очите ,за толкова малки неща...
Колеги,другия път като ми счупат нещо по колата,а аз искам просто да се разбера с човека ,който ме е ударил,а той избяга-ще ви се обадя на вас да ми цакате кинти или да ми се извините от негово име !
Не искам да кажа ,че всичко е бой и ебане !
За тези които знаят какво е "грандоман",помислете си дали ,не сте един от тях !!!
п.п- !
п.с. Баце, размаза ме от грешки, да не говорим, че може да ти разместя всички запетайки, че са залепени за невярната дума и паузата не е там. Нищо лично, човек се учи до дупка.Arena Coast Customs
Comment
-
На мен са ми прецаквали огледало така, но си затворих очите и после каското. За птп-то е ясно, но като стане нещо такова, да си казваме айде майната му не става.
Най-добре да се разберем човешки, да ако има и отсреща човек!
В такива ситуации винаги е кофти, все пак все някой е с одрани и намляни ламарини!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
- Кмете, ти връзваш ли жената за кревата?
- Защо да я връзвам? Аз, като я погледна само, и я свалям!... Ами тебе, казва, какво те е обарало да питаш? На тия години?...
- Питам, защото всички мъже в това село или връзват жените си, или им скърцат със зъби, или ги повалят само с поглед. А защо не раздадете, пистолети на мъжете? Вадиш пистолета и нататък всичко лесно!
Тва поздрав за сичкото биячи.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Да не трябва да се решава с насилие защото последиците са непредвидими.Ще се карата ще се бутате после ще си дотрошите колите ,ще си нанесете травми и победител няма да има.Веднъж един селски бабит тръгна да се бие и беше много наежен и се мислеше за много страшен,НО когато излязох от колата започна да ми се извинява без аз да отроня нито дума.Изправен до мен изглеждаше като врабче и изведнъж му се изпари ентусиазма да се бие.При моите ръст килограми и умения можех да му "извадя сърцето".Ще го напиша с главни букви-ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ НАСИЛИЕ.Защото най малкото не знаете на какво е способен човека срещу, вас какви наркотици е "пил" и с какво е въоръжен.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment